Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ev işinden emeklilik var mı:) olmasında zaten ya zengin olup yardımcı tutmuşuzdur ki bu çok zor ya da birine muhtaç olmuşuzdur ki Allah esirgesin bundan
Ne güzel hayır demeyi öğrenmişsin,bundan sonra enerjini kendi evine harcarsın:)

Ev hanımlarına emeklilik şart gerçekten bugün yatılı bir özberk tutsan 5000 tl maaş istiyor .....bu başka bir konu gerçi

Tabiki Allah kimseye muhtaç etmesinde evde beni darlatan olunca çok çalışta kendine maaşlı eleman tut diyorum ....

Sayfada 2 günde ayaklanma grev çikartırım:))))

Oraya buraya bulaşmaya çikolata istiyorum kızım yiyince durum bizde de aynı kolay gelsin
Ayla-
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33

Sayfaya az geliyorsunuz,iş yapmasanızda sohbete gelebilirsiniz
Bir süredir her fırsatta uyuyorum da ama bugün kendimi çektim konuştum, uyumayacak,(im), daha çok gelirim inşallah
Taşınma telaşındayım. başka eve geçeceğiz. Her yer her yerde
Kolay gelsin

74FRIDA nin askerleriyiz

ayaklanacak halim yok kim uğrasacak

Sayfada 2 günde ayaklanma grev çikartırım:))
Hiç sanmıyorum ben varken
Ev hanımlarına emeklilik şart gerçekten bugün yatılı bir özberk tutsan 5000 tl maaş istiyor .....bu başka bir konu gerçi

Tabiki Allah kimseye muhtaç etmesinde evde beni darlatan olunca çok çalışta
Emekli olunca ne yaparsın mesela, diyelim öyle bir durum oldu? Ben boş durmayı oldum olası sevmedim,hiç bir iş yapmadan geçirdiğim gün ziyan benim için.İnsanoğlu çalışmaya,üretmeye programlı bence.Evet kitap okurum film izlerim,hobilerim var,spor yaparım ama bunlar bana yeterli değil.Yaşadığım yerde düzen kontrol bende olsun isterim.Ben babamdan böyle gördüm,böyle öğrendim.Hasta olup da bir gün yattığını bilmem sevmezdi. 40 yıl her sabah 6 da evden işe çıkardı,bir gün şikayet ettiğini söylendiğini,yoruldum dediğini duymadım ki yorucu bir işi vardı.Hep programlı,düzenliydi.
Ben seviyorum evimle ilgilenmeyi,yaşadığım yere elimin ruhumun değmesini

Maalesef canım çocuklar uyanıkken bende uyuyamam,kendilerine zarar verirler diye uyku tutmaz ki.
Sabır bir kaç yıla çok rahat edeceksin,şimdiden ufak ufak dahil et işlere bir bakmışsın sofra kuruyorlar,makine boşaltıyorlar,ev süpürüyorlar

O kadar erzuruma gittim geldim bu tatlıyı görmedim napcan yapcan mı?
Yani vardır da ben görmedim
Edirne trakyada var peynir tatlısı ordan almıştım

Tatlı değil ya tuzlu baya ketelerin içi olur ya tuzlu onun peynirlisi değüşük kıllı bişey.
Teyzem yapıp yolluyor. Senin kv ler bilir muhtemelen

Dıt dı dı dıtttttt
Dikkat dikkat bugün şööööyle güzel güzel maraton yapmak isteyenler hadiiiiii,otur otur mayalı hamura döndük.Kalkııııınnn hadi herkes ihtiyacı olan işleri,ertelediği işleri yapsın bugün
Bu kadar büyük puntoyu görmedim demesin kimse

kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…