Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatış yok yatış yok çıkar onu aklından sadece verilen ödevi mi yapıyorsun yoksa ev işi olarak

Eline sağlık

Meeeaaaşallah

Yatış yok yatış yok çıkar onu aklından sadece verilen ödevi mi yapıyorsun yoksa ev işi olarak
Tamam yatmim napim ben hep iş mi yapim 30 yıl oldu emekli olmıycem mi ben ev işlerinden ölüm bariii ben hep iş hep iş:)))))

Sadece ödevide yapsam yeter bana, mecburen hergün mutfak toplama, yemek, çamaşır yıkama, kurutup katmala kedimin bakımı hergün yaptıklarım bunlar

Şaka maka yılların verdiği bıkkınlık mı nedir çocukken iki kardeşimi büyütüm, sonra evlendim iki ev arsında koşuşturdum sonra bir baktım annemin camını ayda bir siliyorsam kendiminkini 2 ayda bir siliyorum yada kendi halılarımı çırpmazken anneminkileri çırpardım kendime ne yapıyorsam temizlik anlamında anneme 2 katını yapmışımdır. şimdi onada gitmiyorum hayır demeyi öğrendim yapmayıncada oluyormuş yıprandım herhalde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…