Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam yatmim napim ben hep iş mi yapim 30 yıl oldu emekli olmıycem mi ben ev işlerinden ölüm bariii ben hep iş hep iş:)))))

Sadece ödevide yapsam yeter bana, mecburen hergün mutfak toplama, yemek, çamaşır yıkama, kurutup katmala kedimin bakımı hergün yaptıklarım bunlar🙄
Ev işinden emeklilik var mı:) olmasında zaten ya zengin olup yardımcı tutmuşuzdur ki bu çok zor😅 ya da birine muhtaç olmuşuzdur ki Allah esirgesin bundan 🤗
Şaka maka yılların verdiği bıkkınlık mı nedir çocukken iki kardeşimi büyütüm, sonra evlendim iki ev arsında koşuşturdum sonra bir baktım annemin camını ayda bir siliyorsam kendiminkini 2 ayda bir siliyorum yada kendi halılarımı çırpmazken anneminkileri çırpardım kendime ne yapıyorsam temizlik anlamında anneme 2 katını yapmışımdır. şimdi onada gitmiyorum hayır demeyi öğrendim yapmayıncada oluyormuş yıprandım herhalde ....
Ne güzel hayır demeyi öğrenmişsin,bundan sonra enerjini kendi evine harcarsın:)

Eklentiler

• Screenshot_20210504-104748_Opera.jpg
    Screenshot_20210504-104748_Opera.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 23
Ev işinden emeklilik var mı:) olmasında zaten ya zengin olup yardımcı tutmuşuzdur ki bu çok zor😅 ya da birine muhtaç olmuşuzdur ki Allah esirgesin bundan 🤗

Ne güzel hayır demeyi öğrenmişsin,bundan sonra enerjini kendi evine harcarsın:)
Ev hanımlarına emeklilik şart gerçekten bugün yatılı bir özberk tutsan 5000 tl maaş istiyor .....bu başka bir konu gerçi

Tabiki Allah kimseye muhtaç etmesinde evde beni darlatan olunca çok çalışta kendine maaşlı eleman tut diyorum ....

Sayfada 2 günde ayaklanma grev çikartırım:))))

bugün belim bacaklarım ağrıyor uyandım
Eşimde bitmez işler bıktım diye isyan bayrağını kaldırdı :110:
Hanfendi yatakta çikolata yemiş heryer çikolata :confused:o yer ufaklık dururmu oda hereyere sürmüş :KK61:
Oraya buraya bulaşmaya çikolata istiyorum🥴 kızım yiyince durum bizde de aynı😭 kolay gelsin🤗
Ayla- Ayla-
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
K klbk33

Sayfaya az geliyorsunuz,iş yapmasanızda sohbete gelebilirsiniz
Bir süredir her fırsatta uyuyorum da🤭 ama bugün kendimi çektim konuştum, uyumayacak,(im), daha çok gelirim inşallah🥰🤗
Taşınma telaşındayım. başka eve geçeceğiz. Her yer her yerde 😔
Kolay gelsin

Ev hanımlarına emeklilik şart gerçekten bugün yatılı bir özberk tutsan 5000 tl maaş istiyor .....bu başka bir konu gerçi

Tabiki Allah kimseye muhtaç etmesinde evde beni darlatan olunca çok çalışta kendine maaşlı eleman tut diyorum ....

74FRIDA 74FRIDA nin askerleriyiz:deli::deli:

ayaklanacak halim yok kim uğrasacak :KK14:

Sayfada 2 günde ayaklanma grev çikartırım:))
Hiç sanmıyorum ben varken :KK53: :KK53: :rolleyes: :rolleyes:

Tabiki Allah kimseye muhtaç etmesinde evde beni darlatan olunca çok çalışta
Emekli olunca ne yaparsın mesela, diyelim öyle bir durum oldu? Ben boş durmayı oldum olası sevmedim,hiç bir iş yapmadan geçirdiğim gün ziyan benim için.İnsanoğlu çalışmaya,üretmeye programlı bence.Evet kitap okurum film izlerim,hobilerim var,spor yaparım ama bunlar bana yeterli değil.Yaşadığım yerde düzen kontrol bende olsun isterim.Ben babamdan böyle gördüm,böyle öğrendim.Hasta olup da bir gün yattığını bilmem sevmezdi. 40 yıl her sabah 6 da evden işe çıkardı,bir gün şikayet ettiğini söylendiğini,yoruldum dediğini duymadım ki yorucu bir işi vardı.Hep programlı,düzenliydi.
Ben seviyorum evimle ilgilenmeyi,yaşadığım yere elimin ruhumun değmesini😊

Durmak yok işlere devam
3.makina çamaşırı attım yıkanıyor
2 makineyi serdim
Çocuklardan birini besledim kaldı 2 tene
Diyetisyene gittim geldim anahtarı orada unutmuşum tekrar gittim geldim akılsız başın cezasını ayaklar çekti
Yani üçüde uyanıkken bana uyku yok🥴
Maalesef canım çocuklar uyanıkken bende uyuyamam,kendilerine zarar verirler diye uyku tutmaz ki.
Sabır bir kaç yıla çok rahat edeceksin,şimdiden ufak ufak dahil et işlere bir bakmışsın sofra kuruyorlar,makine boşaltıyorlar,ev süpürüyorlar🤗

O kadar erzuruma gittim geldim bu tatlıyı görmedim napcan yapcan mı?
Yani vardır da ben görmedim🙄
Edirne trakyada var peynir tatlısı ordan almıştım🙄

Tatlı değil ya tuzlu baya ketelerin içi olur ya tuzlu onun peynirlisi değüşük kıllı bişey.
Teyzem yapıp yolluyor. Senin kv ler bilir muhtemelen

Dıt dı dı dıtttttt🔊🔊🔊🔊🔊🔊
Dikkat dikkat bugün şööööyle güzel güzel maraton yapmak isteyenler hadiiiiii,otur otur mayalı hamura döndük.Kalkııııınnn hadi herkes ihtiyacı olan işleri,ertelediği işleri yapsın bugün :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :halay::halay::temizlik::temizlik::21::21::KK71::KK71::KK37::KK37:
Bu kadar büyük puntoyu görmedim demesin kimse:KK53:

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina