- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen temizlemesi biraz sıkıntı,kv temizleyip yıkayıp getirmişti bana sagolsunBizde bayılırız ama temizlemeye hiç bayılmıyorum,bütün günümü aldı boynum pert temizkenmiş alıcam bir daha
Ben sabahtan beri maratondaym kvgili çağırdım iftaraSaat 14 de ve 15 de maraton yapmak isteyen katılsın
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
Bugün silmedim tabi yanlış anlaşılmasın ramazandan önce,küfü silmiyorum sadece çamaşır suyu sıkıyorum,belki eve sinen koku gider diye bir sinirle silmiştim antreyiKüften ötürü değil mi
Bende istiyorum taşınırken istemediklerimi atmakBenim ev taşıma işim var. Bu aralar aktif olamıyorum. Taşınırken herşeyi atacağım diye sevinçliyim. Delirdim mi bilmiyorum.
İyileşince bol bol yaparsınNe isterdim ama malum
Dahil çooocuğumİş de maratona dahil mi hojam
Hele şu hevese,aşka bak Yarabbim.Çok duygulandım14.00 e kadar evi toplayim camasir falan sonrada sil süpür yapayim
Feyz alalım lütfen şu hevesli halleri,duyguyu adeta yaşatıyor loram
Evde misin aşko bugünben gelirim:)
yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum
Tamam hocamDüz düz beğenen M Musluk Suyu sana düz beğeniyi yasaklıyorum,hoca taktı sana
Eline sağlıkGünaydın mesajı yazmaya girdim zannediyordum
Sahura kalkmadan niyetlendim bugün midem kötü
Eşimin sahur bulaşigini topladım
Çocukları doyurdum
Bı makina çamaşır attım yıkandı
Serdim
Mutfağı toparladım
Kızın nevresimini yikattim astım
Halıyı kaldırdım bazalarin altlarını süpürdum sildim
Halıyı serdim
Ayy ölüyorum az dinleneyim salonun koltuk altlarına girecem ama hiç enerji kalmadı halı eğri olmuş simetrim var batıyor bana
Oğlanıda kavga kıyamet yıkadım gidiyorum
Daha ne olsun,eline sağlıkyatak odasında gardrop hariç herşeyi çektim, süpürdüm, sildim. gardrobun arkasında ulaşabildiğim yerleri süpürüp sildim. üstünü süpürüp sildim.
bir saat doldu sadece yatakodasiyla ya
Evde misin aşko bugün
İyi yapmışsın canım,kolay gelsinidari izinliyim negom:) kreş de kapandı
baya bir evdeyim inşallah
hazır regl de olmuşken ufaktan giriseyim dedim ev işlerine.
birazdan camı da sileyim en iyisi.