- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey yapabilecek gibi nasıl da hevesli hevesli yazmışım.Ben ben ben. 2 ye kadar yemek yapayım sonra iş yaparım
gardaşım akrabalik var mi seninle bidaha bakimHedefim evi pürrü pak etmekti. Ama şuan üstün körü topladım bir de süpürsem fena olmaz diyorum kendime
Daha ne olsun eline sağlık bir şey yapmamış halin miBişey yapabilecek gibi nasıl da hevesli hevesli yazmışım.
Odaları topladım
Yemek yaptım
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım yenilerini yerleştirdim
Kete hamuru yoğurdum
İçini hazırladım
Oyuncakları topladım
Süpürge yaptım
Çamaşırları topladım
Katladım yerleştirdim
Çöpleri çıkardım
cocuklara yemek yaptim yedirdim bu kadar
Salonu süpürdüm,sildim,tozunu aldımGeç başladım maratona,telefon,kapı trafiği dinlene dinlene yapıcam
Çamaşır katladım,yerleştirdim
Balkonu sildim
Çamaşır astım
Banyoyu sildim
Sebzeleri yıkadım,yerleştirdim
Küçüğe yemek verdim
Az mola
Pazara gitmiştim o saatte pazardan geldim aldıklarımızı yerleştirdim yemek yaptım tezgahın curcunasını toplayacağım şimdiSaat 14 de ve 15 de maraton yapmak isteyen katılsın
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Çok iyi oluyo tüm fazlalıklardan kurtuluyosun :) tekrar herseyi tertemiz yerleştiriyorsun. Ohh mis. Eylülde taşınmıştım bende:)Benim ev taşıma işim var. Bu aralar aktif olamıyorum. Taşınırken herşeyi atacağım diye sevinçliyim. Delirdim mi bilmiyorum.
Anneanneyle dedeye daha iyi geldi:)) çok mutlular:)İyileşince bol bol yaparsın
Çocuklara iyi gelmiştir annane dede
senin adın ifşa sultan olsun yaaDaha ne olsun eline sağlık bir şey yapmamış halin mi
Bakınız en altta ki arkadaşa
gardaşım akrabalik var mi seninle bidaha bakim
Aklımdakileri yapamadım ama olsunDaha ne olsun eline sağlık bir şey yapmamış halin mi
Bakınız en altta ki arkadaşa
Aklımdakileri yapamadım ama olsun
Buarada kete yaptım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Bu kadar
Dur ben çıkıcam birazdan sonra yazarsın samdanım. Yine ar ettimben de yazsam diyorum yaptıklarımı sonra üşeniyorum
Dur ben çıkıcam birazdan sonra yazarsın samdanım. Yine ar ettim
Napak hacı inanak mıyok senin kadar bişey yapmadım kız
Napak hacı inanak mı
Bi yandan da bir an önce taşınsam da kurtulsam diye bakıyorumÇok iyi oluyo tüm fazlalıklardan kurtuluyosun :) tekrar herseyi tertemiz yerleştiriyorsun. Ohh mis. Eylülde taşınmıştım bende:)