Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım kitap oku diye bir uygulamadan,üç kitap üst üste simgesi
Sağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir :-)
Anka Anka özel mesaj atamadım sana bi e-kitap sitesi var onun linkini atacaktım
Atabilirsin şimdi canım çok teşekkür ederim 😍😍

Sağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir :-)

YouTube de güzel okuyan kanallar var canım bi ikisi belli yazılıma okutmuş çok robotik ama canlı ses ile okuyan kanallar da var vurgu, tonlama , duygu var en azından
Aslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor. :olamaz:
En korktuğum hiç yapmadığım şey komple duvar silmek iyi yapmışsın valla

Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorum😊 hiç dinlemedim öyle kitap,okumayı tercih ederim 😅

Hangisi boyadı benim yakisikli paşam mi yoksa minnak kuzumu
O da zamanında çok boyadı da büyüdü artık 4 numarada sıra :-)
Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorum😊 hiç dinlemedim öyle kitap,okumayı tercih ederim 😅
Tercih meselesi tabii ben de hocaları kağıt kalemle not ala ala dinleyebiliyorum:))
Boyalı yerleri cif çıkarıyor maalesef,direkt mop çıkarmıyor😕 birde kırmızı spreyi cifin
Terminatör diye bi sprey aldım o da güzel çıkarıyor ama illaki hepsi de güç istiyor işte o da bende yok :))

X