Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi daha taşınsam yine bulurum atacak şeyler:)) geçen yine 3koca poset çocukların giymediklerini ayırdım:)Bi yandan da bir an önce taşınsam da kurtulsam diye bakıyorum
Neyin varBende yaptığımı yazayım:)) annemde yattığım yastık çok kötü olmuştu. Herseyini söktüm içindeki elyafını didikledim ben onu yaparken annem 3yastık daha koydu önüme:) ya çok kötüymüş. Bebeği bile emzirmek için birinin vermesi gerekiyor. Tamamen birine bağımlı kalmak çok zormuş
Ayağım kırıldı canımNeyin var
Çıkıyor sürekli bişeylerBen bi daha taşınsam yine bulurum atacak şeyler:)) geçen yine 3koca poset çocukların giymediklerini ayırdım:)
Geçmiş olsun. Nasıl oldu. Bende bi kez ayağımı burkmuştum. Üstüne basamamıştım. Kalkamamak zor ama çözümsüz hastalık vermesin allah.Ayağım kırıldı canım
Dolabın üst rafından çocukların kışlıklarını alayım derken düştüm sert bi şekildeGeçmiş olsun. Nasıl oldu. Bende bi kez ayağımı burkmuştum. Üstüne basamamıştım. Kalkamamak zor ama çözümsüz hastalık vermesin allah.
Benim masum küccüük bacımsenin adın ifşa sultan olsun yaa
bende bakiyorum saf saf alta
Teveccühünüz hocamDahil çooocuğum
Nasıl oldun canım ağrıların geçti mi birazÇok iyi oluyo tüm fazlalıklardan kurtuluyosun :) tekrar herseyi tertemiz yerleştiriyorsun. Ohh mis. Eylülde taşınmıştım bende:)
Var canım biraz ağrı kesici ile durabiliyorumNasıl oldun canım ağrıların geçti mi biraz