Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım kitap oku diye bir uygulamadan,üç kitap üst üste simgesi
Sağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir
Anka özel mesaj atamadım sana bi e-kitap sitesi var onun linkini atacaktım
Atabilirsin şimdi canım çok teşekkür ederim

Sağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir

YouTube de güzel okuyan kanallar var canım bi ikisi belli yazılıma okutmuş çok robotik ama canlı ses ile okuyan kanallar da var vurgu, tonlama , duygu var en azından
Aslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor.
En korktuğum hiç yapmadığım şey komple duvar silmek iyi yapmışsın valla

Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorum hiç dinlemedim öyle kitap,okumayı tercih ederim

Hangisi boyadı benim yakisikli paşam mi yoksa minnak kuzumu
O da zamanında çok boyadı da büyüdü artık 4 numarada sıra
Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorum hiç dinlemedim öyle kitap,okumayı tercih ederim
Tercih meselesi tabii ben de hocaları kağıt kalemle not ala ala dinleyebiliyorum:))
Boyalı yerleri cif çıkarıyor maalesef,direkt mop çıkarmıyor birde kırmızı spreyi cifin
Terminatör diye bi sprey aldım o da güzel çıkarıyor ama illaki hepsi de güç istiyor işte o da bende yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…