Bilmem sana sormalıvalla insan sürekli kaytarmaz ki hep mi yatilir
her hangi bi anlaşma yapmıyoruz canım geliyor neresi yapılacaksa ben gösteriyorum o yapıyor. saat hesabından geliyor bi de ne kadar çabuk biterse o kadar iyi benim için :)Anlaşmanız öyleyse tamam da tüm ev diye anlaşmamışsınızdır inşallah
Anladım canım zaten en zoru duvar- cam onlar hallolsa diğerleri bi şekilde yapılıyorher hangi bi anlaşma yapmıyoruz canım geliyor neresi yapılacaksa ben gösteriyorum o yapıyor. saat hesabından geliyor bi de ne kadar çabuk biterse o kadar iyi benim için :)
Sağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidirCanım kitap oku diye bir uygulamadan,üç kitap üst üste simgesi
Atabilirsin şimdi canım çok teşekkür ederimAnka özel mesaj atamadım sana bi e-kitap sitesi var onun linkini atacaktım
Aslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor.Anladım canım zaten en zoru duvar- cam onlar hallolsa diğerleri bi şekilde yapılıyor
YouTube de güzel okuyan kanallar var canım bi ikisi belli yazılıma okutmuş çok robotik ama canlı ses ile okuyan kanallar da var vurgu, tonlama , duygu var en azındanSağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir
Atabilirsin şimdi canım çok teşekkür ederim
En korktuğum hiç yapmadığım şey komple duvar silmek iyi yapmışsın vallaAslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor.
Hangisi boyadı benim yakisikli paşam mi yoksa minnak kuzumuAslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor.
Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorumSağolasın canım ama yokmuş bende. E kitap iyi oluyor bulaşık yıkarken falan siri okuyor ben dinliyorum. Robot gibi okuyor ama hiç yoktan iyidir
Atabilirsin şimdi canım çok teşekkür ederim
Günaydın iki gözümün çiçeğiHayırlı sabahlar,güzeel bir gün olsun inşaallah
Eki Görüntüle 2836017
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
Boyalı yerleri cif çıkarıyor maalesef,direkt mop çıkarmıyorAslında mopla duvar çok kolay da benim oğlan aşırı boyadı her yeri onlar zor oluyor.
O da zamanında çok boyadı da büyüdü artık 4 numarada sıraHangisi boyadı benim yakisikli paşam mi yoksa minnak kuzumu
Tercih meselesi tabii ben de hocaları kağıt kalemle not ala ala dinleyebiliyorum:))Ben mutfakta iş yaparken Muhammed Emin i dinliyorumhiç dinlemedim öyle kitap,okumayı tercih ederim
Terminatör diye bi sprey aldım o da güzel çıkarıyor ama illaki hepsi de güç istiyor işte o da bende yok :))Boyalı yerleri cif çıkarıyor maalesef,direkt mop çıkarmıyorbirde kırmızı spreyi cifin
Mopumu sadece bitkisel deterjanla kullanıyorum cif falan sıkamamMopa cif sıkınca boyalar çıkıyor yeni desenler geliyor ha deneyin
5 senelik takoz bir iphoneIphonem var diyosuun
İsmi çok dikkat çekiciTerminatör diye bi sprey