- 11 Nisan 2007
- 83.117
- 482.349
Hoş gördümmm canoooo
Hepimiz gel gitliyiz guş uğramamazlık etme sen yine de hep gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş gördümmm canoooo
Gelirim inşallah canım yarın ev toparlanınca enerjim yükselir belkiHepimiz gel gitliyiz guş uğramamazlık etme sen yine de hep gel
Dolap derken kapaklarından bahsettim yanlış anlaşılmasınKızlar bu arada ben pella bez aldım. Dolap ayna cam beyaz eşya çok kolay siliniyor. Yarım saat olmadan bütün mutfak dolapları beyaz eşya bitiyor. Deterjana da gerek yok çok az bi bebek şampuanı damlattım sadece ben koksun diye. Davlumbaz falan tek seferde parladı resmen çok uğraşıyordum parlayacak diye kat kat siliyordum önceden. :))
Bakıyım neymişKızlar bu arada ben pella bez aldım. Dolap ayna cam beyaz eşya çok kolay siliniyor. Yarım saat olmadan bütün mutfak dolapları beyaz eşya bitiyor. Deterjana da gerek yok çok az bi bebek şampuanı damlattım sadece ben koksun diye. Davlumbaz falan tek seferde parladı resmen çok uğraşıyordum parlayacak diye kat kat siliyordum önceden. :))
Yarım kalan temizlik bitince kendine gelirsin bence ondan böylesin,aklında iş yapacak halin yok,sıkıntı yapmıştırBelki olabilir uzun zamandır var gerçi ama son günlerde tamamen çoğaldı. Geçer inşallah zamanla bakalım :)) yarın iki kişi gelecek evi topla süpür sil yapack. Önceki temizlikte yatak odasıyla çocuk odasının duvarları kalmıştı onlar silinecek. Tam biterse belki koruması daha kolay olur bi de böyle deneyeyim dedim. Baya karıştı ev :))
Kim dedi onu ne ara kapandıkE ramazan dolaylarında kapanmıştık hani ölmiycek kadar iş yapıyorum işte
Benim için farketmez,kendim için yapıyorum temizliğiBayram da gitti artık çok da sıkmaya gerek kalmadı :))
Bayılırım madımağa Banada geçen kv getirdi annesi toplamıs göndermiş iki gün yedimOyyy madımak görmeyeyim seni uzun süre yeşil renk görmek istemiyorum bir süre
valla insan sürekli kaytarmaz ki hep mi yatiliryine yokluğumda kaytaranlar sürekli yatanlar var,cık cık cık
aaaa eksik yazmisim nasil devrik cümle olmus hem tembel hem dikkatsizler negooovalla insan sürekli kaytarmaz ki hep mi yatilir
Aynen olabilir bakalım nasıl olacakYarım kalan temizlik bitince kendine gelirsin bence ondan böylesin,aklında iş yapacak halin yok,sıkıntı yapmıştır
Bak bak çok bez denedim ben şimdiye kadar en çok bu hoşuma gitti. Zam gelir falan diye yedekledim hemen :))Bakıyım neymiş
Temizliği ben de kendim için yapıyorum da dağınıklığı biri gelir diye topluyorum yoksa düzenli tutmaya çalışınca gerginlik çıkıyor :))Benim için farketmez,kendim için yapıyorum temizliği
Ay Allahım yaGünaydın herkese eve temizliğe yardıma gelecekler diye sahurdan sonra yatmadım temizlik yaptım
Tüh kaçamadıkToptan yap kurtul çekirge
Onlara sadece duvar cam dolap üstü kaldıAy Allahım ya
Anlaşmanız öyleyse tamam da tüm ev diye anlaşmamışsınızdır inşallahOnlara sadece duvar cam dolap üstü kaldı
Günaydınn, hayırlı sabahlar hepimizeHayırlı sabahlar,güzeel bir gün olsun inşaallah
Eki Görüntüle 2836017
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
İOS larda yok o uygulamaCanım kitap oku diye bir uygulamadan,üç kitap üst üste simgesi
Bizde bayılırız ama temizlemeye hiç bayılmıyorum,bütün günümü aldı boynum pert temizkenmiş alıcam bir dahaBayılırım madımağa Banada geçen kv getirdi annesi toplamıs göndermiş iki gün yedim