Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu arada ben pella bez aldım. Dolap ayna cam beyaz eşya çok kolay siliniyor. Yarım saat olmadan bütün mutfak dolapları beyaz eşya bitiyor. Deterjana da gerek yok çok az bi bebek şampuanı damlattım sadece ben koksun diye. Davlumbaz falan tek seferde parladı resmen çok uğraşıyordum parlayacak diye kat kat siliyordum önceden. :))
Dolap derken kapaklarından bahsettim yanlış anlaşılmasın 😬😬

Kızlar bu arada ben pella bez aldım. Dolap ayna cam beyaz eşya çok kolay siliniyor. Yarım saat olmadan bütün mutfak dolapları beyaz eşya bitiyor. Deterjana da gerek yok çok az bi bebek şampuanı damlattım sadece ben koksun diye. Davlumbaz falan tek seferde parladı resmen çok uğraşıyordum parlayacak diye kat kat siliyordum önceden. :))
Bakıyım neymiş
Belki olabilir 🤔 uzun zamandır var gerçi ama son günlerde tamamen çoğaldı. Geçer inşallah zamanla bakalım :)) yarın iki kişi gelecek evi topla süpür sil yapack. Önceki temizlikte yatak odasıyla çocuk odasının duvarları kalmıştı onlar silinecek. Tam biterse belki koruması daha kolay olur bi de böyle deneyeyim dedim. Baya karıştı ev :))
Yarım kalan temizlik bitince kendine gelirsin😄 bence ondan böylesin,aklında iş yapacak halin yok,sıkıntı yapmıştır
E ramazan dolaylarında kapanmıştık hani 💩 ölmiycek kadar iş yapıyorum işte
Kim dedi onu ne ara kapandık😲😲
Bayram da gitti artık çok da sıkmaya gerek kalmadı :))
Benim için farketmez,kendim için yapıyorum temizliği🤣

Yarım kalan temizlik bitince kendine gelirsin😄 bence ondan böylesin,aklında iş yapacak halin yok,sıkıntı yapmıştır
Aynen olabilir bakalım nasıl olacak 🤭
Bakıyım neymiş
Bak bak çok bez denedim ben şimdiye kadar en çok bu hoşuma gitti. Zam gelir falan diye yedekledim hemen :))
Benim için farketmez,kendim için yapıyorum temizliği
Temizliği ben de kendim için yapıyorum da dağınıklığı biri gelir diye topluyorum :KK70: yoksa düzenli tutmaya çalışınca gerginlik çıkıyor :))

Hayırlı sabahlar,güzeel bir gün olsun inşaallah :KK36:

f0f3e59ba15686e9ff3963eee795cc9a.jpg

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge