Bizimde telefon oyunları bilgisayarını sattım sinirlenipAynen öyle canım elle tutulur yanlarını görüp diğerlerini görmeyecen çok şükür halimize bizim tek derdimiz bilgisayar oyunları diğerlerini birşekilde hallediyoruz
Ayy öyle deme biz çocuklar yokken hep birbirimize sarıyorduk çocuklardan sonra daha bir iyi olduk herkes kendine döndü ister istemez çocuğun bazı sorumluluğunu alıyorlar inşallah anneliğin tadına varırsın inan onlar olmadan önce napıyormuşuz diyorsunBizimde telefon oyunları bilgisayarını sattım sinirlenipKendi bilgisayarımı da vermiyorum çocuk yapma hevesimi kırıyo yeterince sorumluluk var bide çocuğu tek üstlenesim gelmiyo bazen
İşte yoğun stres altındaymış, bilgisayar başında kafa dağıtıyormuş, beyni başka birşey düşünmeyince ancak dinleniyormuş, ben çok abartıyormuşum, o bizden değil kendi uykusundan çalıyormuş, herkesin bir hobisi varmış onunkide buymuş... Bunun gibi birsürü bahanesi var yani bugünü söylesem benden daha çok hır çıkarır hep zeytinyağı mübarek..
asil mesele ne hazırlanacağı
ne yazmis ayni gastirit yazmis ben ne anlamadim yaaPeki bunu benşm şimdi farketmem
Dünkü sayfadaki sabit bir ziyaretçi de bendimban psikolojisinden çıkamadım zaar
ben hazirliim sen toplaBiriniz sahur hazırlasa ya
Yulaf süt hurma yidim hep de bi patatesli yumurta yapasım var
firina mi koyuyoruz sonraben hep yumurta yiyom meselabı dün eş geçtik evde yumurta bitmiş diye o da
patatesli yumurta dediğin tavada yapılan demi:)
ben de şeyi severim sütle yumurtayı tuz baharatla cirpiyosun. küp doğranmış patatesi tepsiye koyuyosun üstüne sosu döküyosun. börek gibi oluyo
ne yazmis ayni gastirit yazmis ben ne anlamadim yaa
ben hazirliim sen toplacok iyi hazirlarim ama toplarken sıvışmaya çalısıyorum hep
Yok direk ocakta diyorum ben sende az deyılsınben hep yumurta yiyom meselabı dün eş geçtik evde yumurta bitmiş diye o da
patatesli yumurta dediğin tavada yapılan demi:)
ben de şeyi severim sütle yumurtayı tuz baharatla cirpiyosun. küp doğranmış patatesi tepsiye koyuyosun üstüne sosu döküyosun. börek gibi oluyo
İyşm şükür canım bende öyleyim çaktırma pazartesi diyete başlayanlar gibi pazartesi temizliğe başlayacağım diyorumSelam kızlar
Bonus Birtekefem buralardayım kızlar ramazanla iyice dağıldım toparlanmaya çalışıyorum:)) siz nasılsınız
Hastirit yazmıştım düzelttim ama musluk alıntı yapınca kaldı orda hastirit diye
böreklerin skt leri 1 ögün oluyo geneldeBörek var ama bitirmiş olabilir içerdeki yiyiciler
çok güldüm bi anda çok pis pıskırdim
böreklerin skt leri 1 ögün oluyo genelde
dur bi sen kişnedim deyinceAslında sana sonradan yazınca hasın büyüsü kaçmıştı ama sen gülünce bende bi kişnedim