İyi geceler kuzum ❤Hade ben yatim sabah iş var
Yok yok toparlamaya başladım çok şükür
O ne ola kiHee bi de badadezz vardı
Tüm ev halkı evdeyken dip köşe temizlik zor oluyor ya ben yaptıklarımı korusam o bile yetecekYarın dipli bucaklı temizlik yapalım mı yasak gelmiş hepiciğimiz evde çalışmıyoken
Ev halkının da eline bi süpürge bi bez tutuştur gitsinTüm ev halkı evdeyken dip köşe temizlik zor oluyor ya ben yaptıklarımı korusam o bile yetecek
Adam tüm gün uyur çocuklar desen her işe engel olur geçenlerde ben camları silerken temizlik yapacakmış cimcime bez istedi verdim en fazla ne yapabilir ki dedim salçalı çorba kasesinin içini silmiş sonra da vitrinin camınıEv halkının da eline bi süpürge bi bez tutuştur gitsinbenim planım o yönde demin söyledim eşime bi video açmış kız eşine evi temizleyelim mi diyo adam da bir elimi yıkayayım geleyim diyo kız işleri bitirip işler bitti çıkabilirsin artık tuvaletten diyince aa ne ara yaptın diye geliyo yarın ben de böyle olcam diyo ama aldım elime oklavamı
PatatesO ne ola ki
Amin inşallah ben vesile oldum sadece bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsunAhhh kzuum benim Rabbim senden razı olsun sen bana Hızır gibi yetiştin Hızır aleyhisselam da ne zaman darlanırsan sana yetişsin
Bende okurum canımAllah razı olsun kuzum
Günaydın canım hoşgeldin :)Günaydın efenim zokak züpürgesi ayağınıza geldi(serseri züpürge - ban yedikten sonra hissettiğim)
Hoş gördüm canımGünaydın canım hoşgeldin :)
Oo hoşgeldin sirseriGünaydın efenim zokak züpürgesi ayağınıza geldi(serseri züpürge - ban yedikten sonra hissettiğim)
İçerdeyken temiz don atlet gönderen dostlara selam olsunGünaydın kızlar
Oo hoşgeldin sirseriiçerisi soğuk muydu