Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bu akşam iftardan sonra çok pis ağırlık çöktü sofrayı mutfağa zor taşıdım kalan yemekleri dolaba koydum namazı sürünerek kıldım adam uyanık diye vurdum kafayı yattım adamda mutfağın kapısını kilitlemiş çocuklar girmesin diye adamda bir güzel uyumuş 3 çocuk meydanı boş bulmuş evde at koşturmuş altını üstüne getirmiş rahatlarım bozulmasın diye hiç bana dokunmamışlar. Bir uyandım saat 1 e geliyor üçüde uyanık acıktık dediler onları besledim hepsini uyuttum şimdi işler beni bekliyor

Tüm ev halkı evdeyken dip köşe temizlik zor oluyor ya ben yaptıklarımı korusam o bile yetecek
Ev halkının da eline bi süpürge bi bez tutuştur gitsin benim planım o yönde demin söyledim eşime bi video açmış kız eşine evi temizleyelim mi diyo adam da bir elimi yıkayayım geleyim diyo kız işleri bitirip işler bitti çıkabilirsin artık tuvaletten diyince aa ne ara yaptın diye geliyo yarın ben de böyle olcam diyo ama aldım elime oklavamı

Adam tüm gün uyur çocuklar desen her işe engel olur geçenlerde ben camları silerken temizlik yapacakmış cimcime bez istedi verdim en fazla ne yapabilir ki dedim salçalı çorba kasesinin içini silmiş sonra da vitrinin camını bu kadarını beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…