- 11 Nisan 2007
- 83.052
- 482.007
Yok yok toparlamaya başladım çok şükür işler yoğundu bugüünn sen nasılsın üzümlü kekiim
Aman iyi ol da ❤ iyi bende şükür
O ne ola ki
İzlememişsin videoyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok toparlamaya başladım çok şükür işler yoğundu bugüünn sen nasılsın üzümlü kekiim
O ne ola ki
Buralardan uzaklaşmamak lazım işte. Sürüden ayrılanı kurt kapar dostumİçerdeyken temiz don atlet gönderen dostlara selam olsun Soğuktu gardaş Allah kimseye mapus damlarına düşürmesin sizin mesajlara gülüp bi emoji dahi koyamamak çok zor
Valla ya mune acımadı banaBuralardan uzaklaşmamak lazım işte. Sürüden ayrılanı kurt kapar dostum
Ayıptır söylemesi bu emojiler için üye olmuştum ben onları kullanamamak beni de üzerdiİçerdeyken temiz don atlet gönderen dostlara selam olsun Soğuktu gardaş Allah kimseye mapus damlarına düşürmesin sizin mesajlara gülüp bi emoji dahi koyamamak çok zor
Şüphelendiğini rapor edip geç tatlım boşver ne uğraşıyorsun ki.Valla ya mune acımadı bana
El sallayarak gitmeme gülmenize ben de güldüm sesli hem de ama bunu size belli edemedim of ofAyıptır söylemesi bu emojiler için üye olmuştum ben onları kullanamamak beni de üzerdi
Valla neyimeyse banı yedim oturdumŞüphelendiğini rapor edip geç tatlım boşver ne uğraşıyorsun ki.
Z zinciriye son durum nedir? Ve ne zamana kadar okunabilir?Bonus @Saricivcivcikcik Limonsuzzcay @Anka @Ataayemi zeynepyu @Raxeria @terliksuu @RedGirl Ayla- E Elif2780 S Suskunhanim @teolog857 @Aktif Lora daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizde cevap verirseniz çok mutlu olurum şu mübarek günde 1 sayfa kuran okuyup şu kardeşimizi sevindirelim Allahın izniyle
El sallayarak gitmeme gülmenize ben de güldüm sesli hem de ama bunu size belli edemedim of of
Kuzum son iki kişi kaldı haftaya cuma duasını yapıcaz inşaAllah
Amin amin amin Allah razı olsun kuzum .rabbim seninde yar ve yardımcın olsun
Çok sağol canım Allah razı olsun sanada +1 koyuyorum o zamanBende okurum canım
HoşgeldinnnHoş gördüm canım
Hoş buldum canımHoşgeldinnn
Ah canım ya ihmal etme o ağrıyı çekmeye değer miTünaydın hanımlar
Şu saatte kadar hiçbir iş yapmadım yataklar bile duruyor. Bi kızın karnını doyurdum. Midem feci bugün yine bi gidemedim doktora
Eki Görüntüle 2832264 bu nasil reklam yaraabbim kalbim tekledi
Geçmiş olsun canımTünaydın hanımlar
Şu saatte kadar hiçbir iş yapmadım yataklar bile duruyor. Bi kızın karnını doyurdum. Midem feci bugün yine bi gidemedim doktora