Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimki de el yıkama ve diş fırçalamaya sardı şu sıra kollarını nerdeyse omuzuna kadar sıvayıp yakasına da mama önlüğü takıyorum artık
Ya sürekli yıka diyo ya da oyuncak tabaklara falan su kouduruyo birbirine boşaltıp duruyo tam da beceremiyo üstüne falan hep döküyor buz gibi oluyor eli ayağı hasta olcak. Kücük leğene su koydum bebegi banyo yaptırdık baya oynattım yarım saatten fazla ama yok yetmiyor heryeri ıslandı üstünü değiştirelim dedim kıyameti kopardı en son kızdım bende ağladı ağladı uyudu

Ya sürekli yıka diyo ya da oyuncak tabaklara falan su kouduruyo birbirine boşaltıp duruyo tam da beceremiyo üstüne falan hep döküyor buz gibi oluyor eli ayağı hasta olcak. Kücük leğene su koydum bebegi banyo yaptırdık baya oynattım yarım saatten fazla ama yok yetmiyor heryeri ıslandı üstünü değiştirelim dedim kıyameti kopardı en son kızdım bende ağladı ağladı uyudu
Aynen benimki de bıkmaz sevdiği şeylerden çocuk işte havalar ısınsa da balkonda rahat rahat oynasınlar suyla

Öyle olabilir🤭
Mutfagimda bi böcek görüyorum seninle konusuyoruz sen de diyosun bu hamam böcegi artik kolay kolay arinmaz yavrularni hep birakmistir falan:KK70: ay nasil canim sıkılıyo tam yaklaşıyorum incelicem bi bakiyorum minik fare gibi bsiey bi anda üstüme atliyo:KK35:
Sonra bi bakiyorum arkamdan yegenimin gülme sesi geliyo meger oyuncakmis bana saka yapmak icin koymus onu oraya:olamaz: sahur alarmi caldi uyandim neyse ki devam edemeden:KK70:
Kız fare filan dedn bende oyle bişeyler gördüm küçük bir böceği yakalamaya çalışıyorum Bi bakıyorum fareye dönüşüyor Allahm yarabbim gerisini hatırlamıyorum ama hatırlamakta istemiyorum şuan:olamaz:

Öyle olabilir🤭
Mutfagimda bi böcek görüyorum seninle konusuyoruz sen de diyosun bu hamam böcegi artik kolay kolay arinmaz yavrularni hep birakmistir falan:KK70: ay nasil canim sıkılıyo tam yaklaşıyorum incelicem bi bakiyorum minik fare gibi bsiey bi anda üstüme atliyo:KK35:
Sonra bi bakiyorum arkamdan yegenimin gülme sesi geliyo meger oyuncakmis bana saka yapmak icin koymus onu oraya:olamaz: sahur alarmi caldi uyandim neyse ki devam edemeden:KK70:

Masumları izledin mi sen?

Oynadıktan sonra daha verme ağlıyo diye yıkadın kuruladın bitti.
Dikkatini çekecek bişeye yöneltebilirsin buda mutfakta sevdiği bişeyle olabilir kekti ıvır zıvırdı ne bilim

Arkadaslar bugun kafayı yemek üzereyim ramazanın ilk günü bu kız beni imtihan ediyor. İki gündür suyla oynamayı çıkardı sürekli elimi yıka diyo yani lavaboya tut ben yıkaym uzun uzun suyla oynayım diyo çektiğim an kıyamet kopuyor. Bardağa tabaka su koy döke saça oynayım diyo üstünü basını sürekli ıslatıyor hasta olcak. Sabahtan beri 5 kez üst değiştirdim. Bişey yedirirken elini icine sokuyo sürekli elimi yıkat diyo, yemegi bile yemiyor dogru düzgün ağlamaktan nasıl unutacak bu su işini ya ağlaya ağlaya uyudu şimdi birazda bağırdım ilk defa cok kötü hissediyorum kendimi
Canım tabi mevsim uygun değil ama çocuklar suya çok meraklı heleki senin kızın tam yaşı.Ben leğene su koyup içine de top koyup aktarma çalışması yaptırırdım,engel oldukça daha dikkatini çeker

Süre koysan,şu kadar oynuyacaz sonra bitecek diye,süre yaklaştıkça şu kadar kaldı az kaldı bitiyor de ve bitir,ağlayacak tabi hemde çılgın gibi,seni deneyecek,ağlarsam dediğim yapılırmıyı deniyor şimdi.Uzun açıklama yapma,kısaca söyle ve tekrar tekrar anlatma.

Ben her zaman oyununa ya da yemek yemesine banyoya zaman koyuyorum. Ilk başta girip oynuyor banyoda mesela ya da el yıkama gibi bir süre sonra 5 dk kaldı sonra bitecek diyorum ama mutlaka tamam anladım demesini bekliyorum sonra 2 dk kaldı bitmesine diyerek onay alıyorum en son 1 dk bitmesine ve yine onay alıyorum sonra bittiğinde bitti artık çıkma vakti suyu sen mi kapatırsın ben mi kapatayım diyorum, eğer kapatmamak istemezse o zaman ben kapatıyorum bittiğini söylemiştim diyorum ve kapatıyorum. Bildiği için ayak uyduruyor ama ilk başlarda ağladı kızdı oyuncaklarını attı falan ama şimdi çok itiraz etmez deneyebilirsin

Bebeler anneleri babaları ağlayarak deniyorlar. Bişeye hayır dendiği zaman ağlıyorlar eğer ağlamasın yapsın dersek diğerine daha fazla ağlıyolar. O yüzden kurallarımı net bi şekilde çizdim ikisinede. 2yaş civarında çok ağladılar asla taviz vermedim ama şimdi biliyorlar. Yok dedikten sonra bi iki mızırdanma sonra unutuyolar:)

⭐salonun camlarını sildim
⭐tülü astım
⭐güneşlik yıkanıyor
⭐ konsolun içini sildim yerleştirdim
⭐ koltukların bazasının içini sildim yerleştirdim
Süpürüp silme ve toz kaldı
tabi o arada oturma odası ve çocuk odasının her yeri oyuncak mutfağımın her yeri saklama kabı :)

Zalimin gizi sevmemiş o zaman yerini🙈 teee Erzurum'da idi,hey gidi günler hey..

Sana zahmet atsana bakayım canim,ben onleyemedim bı turlu.o yüzden çoğaltmaya korkuyorum, hep sardunya ev🤭
Ay giremedim yine işler yoğun uykusuz her gece modundayım atayım canım birazdan
Hatta bugün şöyle bir foto çekmiştim pawlover pawlover hadi kahveye gelin kızlar,işler bitti diyecektim ama oğlum elinden bardak düşürüp her yer cam olunca kahve de yalan oldu foto da.
Ooh afiyetler olsun 😍
Gelemedim ama namım yürümüş 😂 sağol negoomm 😍

Oynadıktan sonra daha verme ağlıyo diye yıkadın kuruladın bitti.
Dikkatini çekecek bişeye yöneltebilirsin buda mutfakta sevdiği bişeyle olabilir kekti ıvır zıvırdı ne bilim
Aynen öyle yaptım bonus ağladı ağladı vermedim yırtıldı uyudu yoksa hiç bırakmıyor aldıkça ağlıyor verince de ağlayınca yapacak nasılsa diye kullanıyor ağlamayı. Şimdide istiyo hic vermiyorum camdan dısarı bakıyoz en iyisi hiç vermemek

20210413_170403.jpg
nabersiniz🙄

X