- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Bu beyaz bitler oluyo ya bitkilerde özellikle kalanşolarda bundan minnacık alıp suyla karıştırıp fısfıslıyosun bi kaç saat sonra tertemizNeyki bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu beyaz bitler oluyo ya bitkilerde özellikle kalanşolarda bundan minnacık alıp suyla karıştırıp fısfıslıyosun bi kaç saat sonra tertemizNeyki bu
Bu beyaz bitler oluyo ya bitkilerde özellikle kalanşolarda bundan minnacık alıp suyla karıştırıp fısfıslıyosun bi kaç saat sonra tertemiz
Beyaz değil mavi lütfen İsmini bende bilmiyomki şu tarla için ilaç satıyolar ya ziraat mi deniyo ordan aldımdıİsim versene beyaz toz diyemi arıycam her yerde adım çıkacak ya
Beyaz değil mavi lütfen İsmini bende bilmiyomki şu tarla için ilaç satıyolar ya ziraat mi deniyo ordan aldımdı
Gözlerine inanamadın di mi
Gözlerine inanamadın di mi
Yapma böyle kelebeğimBir mıhtar inanmış aldanmışım yalan yoh
Çok geçmiş olsunKuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden
Himmm bı şansımı deniyeyim bakalım bulabilecek miyimteşekkür ederimS Suskunhanim ayy yine çıktı aklımdan ehe böylee
Sonra mavi tozu arayanları takip edip buraya ulaşıp örgüt derlerse karışmamİsim versene beyaz toz diyemi arıycam her yerde adım çıkacak ya
İftar sonrası hiç bekletmem hemen toplarımhadiii mutfak toplama maratonu
Günaydın,geri uyuyor mu bariGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gelemedim ben internette sıkıntı vardı
İki gündür ufaklık ta kalkıyor bizle sahura
Dün enerjim bitene kadar temizlik yaptım sonra yattım
Günaydın,iyi yapmışsın dinlenmeye de ihtiyacın varGünaydın hanımlar
Ay dün annemler çocuklara bakınca ben iki saat uyumuşum ya bünye şaşırdı " bu ne laaaaa" dedi ,iftara kadar saf saf dolandım pek iş de yapamadım
Günaydın canımGunaydin hanımlar
GünaydınGünaydınnn,sağlıklı,huzurlu,bereketli bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2824836
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu