Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu 2Dünün bilezik kazananları
@musluk suyu Saricivcivcikcik @Aktif Lora @Ataayemi zeynepyu Ayla- ve ben
Eki Görüntüle 2824049
Gecmis olsun canimUykusuzum,dünün yorgunluğu da cabası.Akşam ve gece ağrı kesici aldım hala dökülüyorum.Ben böyle değildim yaşarken oldum
Bonusum kuzenine cok gecmis olsunGünaydın ❤
Hayırlı Ramazanlar
Derdim, tasam, neşemle hep burdayım.
Helalleşip Ramazana girmek lazım varsa hakkım benden yana helal olsun sizler de hakkınızı helal edin
Eki Görüntüle 2824068
Belinden neyin var canım bende fıtık var. Bi ağrıdığı zaman zor toparlanıyorumDün yatak, mutfak topladım.
Çiçek dikimi saksı değişimi yaptım.
Suladım temizledim bir kolonşom gövdeden çürümüş bu ikinci çürümesi artık
Balkonu komple içeri alıp camlarını sildim masayı yerleştirdim
Bütün saksıları sildim o arada eğilip kalkınca belim kötü oldu yine.
Oğlan evi süpürdü.
Ayakabbılığın bir bölümünü sildim fazla saksıları yerleştirdim düzelttim.
Çamaşır koydum.
Yemek yaptım yedik.
Dışarı çıktım geldim aldıklarım vardı onları yerleştirdim.
Oturdum biraz belimi dinlendirim diye ramazan süsleri vardı onları kestim.
Kalktım çay bulaşığını topladım börek yaptım
Başka da bişey yapamadım yatttım belimden çok sıkıntım vardı sahura kalkamadım.
Bugün kalan işlerimi yapıcam inşallah
Altın mi dahitiyon gi. AyDünün bilezik kazananları
@musluk suyu Saricivcivcikcik @Aktif Lora @Ataayemi zeynepyu Ayla- ve ben
Eki Görüntüle 2824049
Gelirsen seninde olurAltın mi dahitiyon gi. Ay
Kete zor yaaBende gece 1 e kadar kete yaptım yorgun ve uykusuzum
Gel sarılalım gardaşımBende yorgun ve uykusuzum 5 te yattım kız 8 de kalktı onunla Beraber bende tabi
Afiyet olsun canım beğenmene sevindim.Doğum gübü kutlu olsun,hayırlı yaşları olsunAyy gitti gitti gittiiii hemde iş yapmadığım için değil yazmadığım için gittiii
Nego sağol canım iyiyim Hamdolsun herhalde benimki yorgunluk uykusuzluk üstüste binince oldu ama toplum olarak paronayak olduk.
Dün çok iş yaptım ama yazmaya fırsat olmadı akşam da uyuyakalmışım gece kalktığımda mutfak topladım bu akşam kızımın doğum gününe senin muzlu rulo pasta tarifini yaptım görüntü çok güzel oldu teşekkür ederim
Helal olsunGünaydın ❤
Hayırlı Ramazanlar
Derdim, tasam, neşemle hep burdayım.
Helalleşip Ramazana girmek lazım varsa hakkım benden yana helal olsun sizler de hakkınızı helal edin
Eki Görüntüle 2824068
Sağol canım daha iyiyimOldu 2
Gecmis olsun canim
Kolay gelsinGünaydın hanımlar
Simdiye kadar yaptiklarim;
Mutfagi toparladim tencereleri yikadim(sahurda o kadar cok su icmisim ki siskinlikten toplayamamistim)
Evi havalandirip yataklari topladim ortaligi topladim
Kuruyan camasirlari toplayip katladım
Limonların suyunu sıktım buzluğa attım
Yapacaklarim;
Dün toz alamadim onu bi alirim
Lavabolari üstten silerim, yerlerini viledalarim
Balkonu dün yikamistim bugün silerim
Camasir yikarim
Ders calisirim
Sporu duruma göre iftardan önce yaparim belki.
Bu kadar
Eline sağlıkAkşam 10 da yattım namazları kılmamıştım gece 3 te kalktım yatsı teheccüd teravih kıldım cay olana kadar sonra bizimkilere seslendim sahuru ettik 6 ya kadar namaz tesbih kuran okudum 6 da yattım 8 buçukta kalktım oğlana kahvaltı hazırladım yedi topladım tuvalet banyo cifledim salonun koltuklarını çektim sildim koltukları yüzünden sildim tozları aldım perdeleri yıkamaya attım balkonu yıkadım bulaşıkları elde yıkanscskalrı yıkadım evin heryerinin yerlerini elimle sildim biz ayağımızla mı siliyoruz demeyin vileda kullanmadım yani . Simdi kuran okuyacağım inşallah
İki renkli puding yapasım var beyle yan koyupYemekler tamam
Bir çılgınlık yapıp tatlı yapabilirim
Belinden neyin var canım bende fıtık var. Bi ağrıdığı zaman zor toparlanıyorum
Bonusum kuzenine cok gecmis olsun
Benim de hakkim varsa helal olsun herkese
Dün gece seni rüyamda gördum tam buraya anlatmaya gelcektim kuzenini yazmissin artik ona yoruyum bari. Rüya sacmaydi ama
Benimki de el yıkama ve diş fırçalamaya sardı şu sıra kollarını nerdeyse omuzuna kadar sıvayıp yakasına da mama önlüğü takıyorum artıkArkadaslar bugun kafayı yemek üzereyim ramazanın ilk günü bu kız beni imtihan ediyor. İki gündür suyla oynamayı çıkardı sürekli elimi yıka diyo yani lavaboya tut ben yıkaym uzun uzun suyla oynayım diyo çektiğim an kıyamet kopuyor. Bardağa tabaka su koy döke saça oynayım diyo üstünü basını sürekli ıslatıyor hasta olcak. Sabahtan beri 5 kez üst değiştirdim. Bişey yedirirken elini icine sokuyo sürekli elimi yıkat diyo, yemegi bile yemiyor dogru düzgün ağlamaktan nasıl unutacak bu su işini ya ağlaya ağlaya uyudu şimdi birazda bağırdım ilk defa cok kötü hissediyorum kendimi
Öyle olabilirBi yerin açıkken gördüysen kırılırım