- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Hayırlı sabahlar canım , günaydın hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar canım , günaydın hepimize
Bonus geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl durumu ?Kuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden
Allah şifa versin,geçmiş olsunKuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden
Kolay gelsinGünaydın herkese bugun salonu dip köşe temizleyeceğim.
Camlarını silecem
Konsol içini temizleyeceğim.
Koltuğun bazalarının içini temizlerim
Yerleri süpürüp silip toz alacağım
iyi kalinmis bidaha alamicam icin dolu gösterirDünün bilezik kazananları
M Musluk Suyu Saricivcivcikcik Aktif Lora Ataayemi zeynepyu Ayla- ve ben
Eki Görüntüle 2824049
Yokkk yaaaaa emin misiniyi kalinmis bidaha alamicam icin dolu gösterir
Oh oh 2 tane olduDünün bilezik kazananları
Eki Görüntüle 2824049
Bende gece 1 e kadar kete yaptım yorgun ve uykusuzumUykusuzum,dünün yorgunluğu da cabası.Akşam ve gece ağrı kesici aldım hala dökülüyorum.Ben böyle değildim yaşarken oldum
Geçmiş olsun canım
Bonus geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi nasıl durumu ?
Allah şifa versin,geçmiş olsun
Bende yorgun ve uykusuzum 5 te yattım kız 8 de kalktı onunla Beraber bende tabiUykusuzum,dünün yorgunluğu da cabası.Akşam ve gece ağrı kesici aldım hala dökülüyorum.Ben böyle değildim yaşarken oldum
Geçmiş olsun bonus. Allah şifa versin insallahSağol terlik 43-44 anca tam bilmiyorum
Tesekkür ederim negooDünün bilezik kazananları
Eki Görüntüle 2824049
Çok şükür canım Allah sevdiklerine bağışlasınSağolasınız iyi şu an durumu stent takılmış bi iki gün hastanede kalıcak
Ayy gitti gitti gittiiii hemde iş yapmadığım için değil yazmadığım için gittiiiDünün bilezik kazananları
Eki Görüntüle 2824049
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin daha çok gençmiş Allah geri kalanlarına bağışlasın inşallahKuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden