Evdeyim kız,öğlen gidicem işe .napsın kadın ele güne yüzünüz ağarsın diye uğraşıyo
Ne demiş Ata demirer: Serpil o dayağı yiyecek ,kaçarı yokYüzüm ney benim
Ne demiş Ata demirer: Serpil o dayağı yiyecek ,kaçarı yok
Yatağı evi toparladım bılaşık yıkadım çamaşır katladım daha benden ne istiysiniz ulaalnımın akıyla yerim işte yüzümün karasını bilmem
Öğlene kadar evdeysen kalk birlikte iş yapalım madem aç karnımızı doyuralım önce
Yatağı evi toparladım bılaşık yıkadım çamaşır katladım daha benden ne istiysiniz ula
Geçmiş olsun canımben ama biraz uzanayım mide boşalttım demin başıma bir ağrı girdi
Evet canım ondan bahsediyordum Allah güç kuvvet versin
Ne yaptırıyorum acabaaa anca yatıyorsunSen iştesin tabi yat sürün neler yaptırıyo bize burda bilmiyosun mali bilmiyosun
Sen hamaratsın zaten canomYatağı evi toparladım bılaşık yıkadım çamaşır katladım daha benden ne istiysiniz ula
Geçmiş olsun canım
Aminnn
Ne yaptırıyorum acabaaa anca yatıyorsun
Çok sağol canım daha iyiyim şükür karnımı da doyurayım kalkarım inşallahGeçmiş olsun canım
Aminnn
Birde beğenmedim atıyor Alllaaahh tutmayın beniiiKızma vurma valla bi daha kimseye bişey demiycem
Kahvaltı yapalım işte hamur kızartim sana
Ben de tokat attım o yüzdenGeçmiş olsun canım
Aminnn
Ne yaptırıyorum acabaaa anca yatıyorsun
daha iyler negom nefes sorunu yasiyorlar atesler dustu hamdolsun
al beni gel al kahvaltidan kalkamiyorumNegonun ekürileri gitti benim ekürülürüm nerde?
@musluk suyu
Aktif Lora
@Anka
Kaçta başlamak istersiniz işe inşallah
12 de baslasin miii cok hazir olurum o kadar isim var kiDemek uyumak istiyosunuz sersem şeyler sizi
Di mi di mi bi de beğenmedim atmış haspamSen hamaratsın zaten canom
ÇızdımDi mi di mi bi de beğenmedim atmış haspam
En çok etkileşimli iki üye abooo hemi deBirde beğenmedim atıyor Alllaaahh tutmayın beniii
ÇızdımBonusunüstünü