Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah rutinim bu amaBen başlıyorum derken nego bitirmeye gelmiş
Çocuklar karnını doyursun hemen başlıyorum:)Hadi gelen yok mu maratona ben başlıyorum
Bonus nasıl oldun
Yeni gelenleri de gendize benzettiz yaaÇocuklar karnını doyursun hemen başlıyorum:)
Ben zaten tek başıma idare ediyodum çok bişe değişmicek. Bi tek alışveriş yapıyodu ben sipariş verince onuda her market yapıyo artık@Suskunhanim ı diyorsun canım dimi.Evet maşallah çok güzel idare ediyor
Ben zaten böyleydim sadece sizi geç buldumYeni gelenleri de gendize benzettiz yaa
Bugun daha da iyi canım hiçbirşeyim yok dedi sabah, işe gitti. Sagol sorduğun içinAyla- eşin nasıl oldu
Günaydın
Arkadaş zaten öyleymiş,uzun zamandır burada olanlar feyz alır umarımYeni gelenleri de gendize benzettiz yaa
GünaydınlarGünaydın
ben ama biraz uzanayım mide boşalttım demin başıma bir ağrı girdiHadi gelen yok mu maratona ben başlıyorum
Evet canım ondan bahsediyordum Allah güç kuvvet versin@Suskunhanim ı diyorsun canım dimi.Evet maşallah çok güzel idare ediyor
Uyma sen onlara bakim yat çabukYeni gelenleri de gendize benzettiz yaa
Uyma sen onlara bakim yat çabuk
Evdeyim kız,öğlen gidicem işe .napsın kadın ele güne yüzünüz ağarsın diye uğraşıyoSen iştesin tabi yat sürğn neler yaptırıyo bize burda bilmiyosun mali bilmiyosun