5 tane yiyorsun zaten fazla yaniKendimi durdurabilcegime güvensem yerim de. Hurmayi cook seviyorum
O kaybetti,mesleğin varmış sevindim bu açıdan.Önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var şükür ki daha da geç olmadan farketmişsin,Allah çıkarmış önüne.Ya benim riskliydi hamileliğim her gece ağlayarak dua ettşm bişe olmasın diye ama ben o haldeyken adam başka seylwr düşünüyomuş
Burda biri daha var etiketlemem doğru olur mu bilmiyorum maşallah o da iki çocukla kendi idare ediyor Allah güç kuvvet versin E Elif2780O kaybetti,mesleğin varmış sevindim bu açıdan.Önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var şükür ki daha da geç olmadan farketmişsin,Allah çıkarmış önüne.
Suyunu koydum bile
Simdiye kadar yaptiklarim;Günaydın hanımlar
Bugün yapacaklarim;
Ayrintili toz almak
Lavabolari silmek
Evi supurup silmek
Bulasik makinesini çalıştırıp yerlestirmek
Mutfaktaki cekmeceleri silip yerlestirmek
Spor yapmak
Ders calismak
Balkonu yıkamak
Yemegim var
Yesillikleri yikayip kurutup doğrayıp 1 haftalik kuru salata malzemesi hazirlamak
Kuran okumak
Limonları sıkıp buzluğa atmak
Camasir katlayip yenilerini yikamak
Bugünü dolu dolu geciresim var ama inşallah yapabilirim
Günaydın
Çok iyi anlıyorum seni inan çok üzüldüm ama kader kısmet işte elden birsey gelmiyor, bunları yaşaman gerekiyormuş senin sınavın da ondanmış işte. Kadınlarla erkeklerin kafası farklı çalışıyor genelde kadınlar cocukları için yaşıyor ama erkekler kendilerini, zevklerini düşünüyor genelde. İnsallah hep mutlu olursun cocukların sana yeter bundan sonra onlar saglıklı iyi olsunda gerisi bi şekilde olur insallah..
O kaybetti,mesleğin varmış sevindim bu açıdan.Önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var şükür ki daha da geç olmadan farketmişsin,Allah çıkarmış önüne.
Bende önüme bakıyorum artık yaptı kaybetti ve bitti. Zaten kaybetmekten korksa yapmazdı
S Suskunhanim ı diyorsun canım dimi.Evet maşallah çok güzel idare ediyor
Ben başlıyorum derken nego bitirmeye gelmişDıt dı dı dıtttt neler yaptım
Çayı koydum
Dağınıklığı topladım
Kitap okudum
Kahvaltı hazırladım
Mercimek çorbası koydum pişti
Yatakları düzelttim
Salon koltuklarını biraz çizmiş küçük bey,onları sildim
Wc yi çamaşır suladım,çöplerini değiştirdim
Banyo lavabosunu ovdum,klozet temizledim,çöplerini değiştirdim
Çocuk odası çöpünü değiştirdim
Küçüğümü uğurladım
Ben biraz daha çay içip kitabımı bitirip kalkıcam canımHadi gelen yok mu maratona ben başlıyorum
Günaydın
GünaydınlarGünaydın hayırlı sabahlar
Benimde bütün heryeri temizlemem lazım yarına temiz olsun inşallah