Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendimi durdurabilcegime güvensem yerim de. Hurmayi cook seviyorum
5 tane yiyorsun zaten fazla yani bende severim de gece iştahım hiç olmuyor,sahuru çok zor yapıyorum zaten.Son günlere doğru 3 hurmaya düşüyor sayısı hatta gitmiyor

Ya benim riskliydi hamileliğim her gece ağlayarak dua ettşm bişe olmasın diye ama ben o haldeyken adam başka seylwr düşünüyomuş
O kaybetti,mesleğin varmış sevindim bu açıdan.Önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var şükür ki daha da geç olmadan farketmişsin,Allah çıkarmış önüne.

O kaybetti,mesleğin varmış sevindim bu açıdan.Önünde Allah nasip ederse uzun yıllar var şükür ki daha da geç olmadan farketmişsin,Allah çıkarmış önüne.
Burda biri daha var etiketlemem doğru olur mu bilmiyorum maşallah o da iki çocukla kendi idare ediyor Allah güç kuvvet versin E Elif2780
Nego senin mesajı alıntı yapmışım

Simdiye kadar yaptiklarim;
Dolapları ve evi havalandirdim toparladim
Nevresimleri değiştirdim
Makineye camasir attim
Kahvaltıdan sonra mutfagi toplayip bulasik makinesini calistirdim
Ocağı sildim
Simdi biraz oturup ders caliscam. Arkasina toz alip evi supururum.

Burda biri daha var etiketlemem doğru olur mu bilmiyorum maşallah o da iki çocukla kendi idare ediyor Allah güç kuvvet versin E Elif2780
Nego senin mesajı alıntı yapmışım
Bende önüme bakıyorum artık yaptı kaybetti ve bitti. Zaten kaybetmekten korksa yapmazdı
Sabah erkendenn kalktım kuzulara çorba yaptım. O pişerken oturma odasının halısını kaldırdım süpürdüm sildim. Şimdi kahvaltı zamanı❤

Bugun çocuk odasınında halısı kaldırcam süpürüp silinecek toz alınacak
Fazla oyuncaklar kaldırcam ihitiyaç sahibi denk gelirse veririm.
Tuvalet büyük banyo yıkanacak
Evi robot süpürge süpürcek
Öğle sonu avukatla görüşmem var
Alışveriş yapıp eve dönerim
Yemek pizza yapacağım

Dıt dı dı dıtttt neler yaptım

Çayı koydum
Dağınıklığı topladım
Kitap okudum
Kahvaltı hazırladım
Mercimek çorbası koydum pişti
Yatakları düzelttim
Salon koltuklarını biraz çizmiş küçük bey,onları sildim
Wc yi çamaşır suladım,çöplerini değiştirdim
Banyo lavabosunu ovdum,klozet temizledim,çöplerini değiştirdim
Çocuk odası çöpünü değiştirdim
Küçüğümü uğurladım

Ben başlıyorum derken nego bitirmeye gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…