- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Aminn canımAhhh çok çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canımAhhh çok çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Sağol canımGayet iyi olmuş canım eline sağlık
Canım Allah razı olsun ablaları yengeleri okuyorlar baya okumuşlar bende elimden geldiğince okudum destek isterlerse haber ederim inşallahYeni okudum ben geçmişi okuyamıyorum rabbim şifa versin ya şafii okuyalım konu aç istersen ben hemen okumaya başlayayım
En büyük sorununuz bu olsun inşallah
Önce annenle bir kahve keyfi yapalım sonra cifi aldığım gibi elime musluklara koşarım7 nisan ödevi
Muslukları parlatmak
Kitaplık düzenlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
Muzlu yulafa bayılıyorum lapa gibi birazda tarçın hele orman meyveleri varsa onu da ekle offff çok güzel oluyorEn büyük sorununuz bu olsun inşallah
Ben yulaflı tost yaptım
Allah şifa versin canım,inşaallah iyileşirBende iş yaptım ama çok canım sıkıldı kuzenim kovid pozitifti yoğun bakıma almışlar uyutuyorlar mış
Muzlu yulafı nasıl yapıyorsunMuzlu yulafa bayılıyorum lapa gibi birazda tarçın hele orman meyveleri varsa onu da ekle offff çok güzel oluyor
Koyacak bir şeyler bulmuşsun iyi olmuşSorduğum dolap böyle oldu. Makarnaları görene kadar aşağı kaydırın
En üstte derin dondurucuda kullandığım kaplar
Altta sütlaç vb için kaseler
Altta süt, aburcubur vb
Altta mikser kurabiye kalıpları vs oraya dikdörtgen borcam gelecek bi de
Bi alt şimdilik boş
En alt makarna ve erzak kabına sığmayan erzaklar
Bence güzel düzenli olmuş beğendimBu da buzdolabının diğer tarafında kalan yer
En üstte az kullandığım bıçaklar, biber oyucu, şiş vb az kullanılan eşyalar arkada sarma makineleri çocuklar yemesin diye bulaşık deterjanı
Altta çaydanlık termos cezve
altta irmik, pudra şekeri, nişasta, pipet vb
Altta doğrayıcı, rende vb
Altta salça, pekmez, bal vb
En altta aynalı tepsi, büyük cam kapak döküm kek kalıbı vs kutudan çıkınca kırılabilecek eşyalar.
Nasıl sizce
Şu çok saçma görünüyor dediğiniz varsa değiştireyim bakalım kullanırken nasıl olacak inşallah kullanışlı olur da düşünmem yine
Ödevi bilmeden sabah muslukları parlatmıştım şimdide elime toz bezini aldım kitaplığın tozunu almaya gidiyordum önce kızlara bakayım dedim onuda gördüm ödevleri bitti say7 nisan ödevi
Muslukları parlatmak
Kitaplık düzenlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
A Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
Bugün burda pazar var rüzgarlı olmazsa öyle pazara gidesim var ki
Günaydın Kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım
Kitaplığı indireyim inşAllah
GünaydınlarGünaydın
Nego, bonus nerde haberin var mı?bi sıkıntısı yoktur inşallahSabah işlerimi yaptım,ev havalanıyor.
Bir saat kitap okuyayım,küçük okulda,büyük dersteyken.
Nego, bonus nerde haberin var mı?bi sıkıntısı yoktur inşallah
Şimdi konuştum canım 46 ymis yaşı iyi değil demişler eşi çocukları da pozitif eşide kötü olmuş dün tüm ciğeri sarmış demişler Allah büyük aminn canım inşallahAllah şifa versin canım,inşaallah iyileşir