Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh amannOh oh amannn nün hamaratları @musluk suyu Ayla- Birtekefem N nnnadal
ÖdülleriEki Görüntüle 2814623
Diğerlerine de telafi ödülü
Eki Görüntüle 2814624
Üzüldüm canım ya,anlıyorum endişeni.Götürün içiniz rahat etsin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah
Çoook sağolun kızlar, Allah razı olsun Allah hepimizin evladını korusun hiçbirine kıyamıyorum
He kız şükürler olsun
Bardak çektiriyorum ben anında kesiyor ağrıyı
Canım geçmiş olsun. O zaman doktora götürün. Benim kız da 3 aylıkken hastalanmıştı ayına uygun ilaçlar veriyorlar.
Hee o kılunçlara iyi geliyo mu. Çol severim o hareketi de benim hetif beceremezŞimdi arkam dönük duruyorum,kollarımla kendime sarılır gibi duruyorum,eşim kollardan tutup kütletiyor.Çok güzel tarif ederim kütür kütür ediyor mis
O en büyük de vardı benim ilk ikisini çok zor büyüttüm ben de. Araları 10 ay ikinci prematüre engelli. Büyük oğlan hiç bişeyden mutlu olmaz gittiği yerde ağlatır gelirdi beni çaresizlikten. Ailem de yok tek başıma çok zorlandım ama ona göre de rabbim güç veriyor yardım ediyor üç beş tahta eksilse de kimseye bişey olmuyorBizdeki sorunlar dağınıklık değilki öyle olsa fiyuuu parka götürsemde aynılar ya,hep memnuniyetsizlik hali
Oooo badim güle güle kullan ya da bozdur beraber felekten bi gün çalakOh oh amann
Denet bir ya diyecem de sakatlamasın senin bir yeriniHee o kılunçlara iyi geliyo mu. Çol severim o hareketi de benim hetif beceremez
Nasıl olmuyor kız psikoloji diye bir şey kalmıyor bizde eşimle büyüttük çocukları,aileden destek almadım,almıyım kalsın huyu suyu her şeyi değişiyor çocukların,onu düzeltmeye uğraşıyorumO en büyük de vardı benim ilk ikisini çok zor büyüttüm ben de. Araları 10 ay ikinci prematüre engelli. Büyük oğlan hiç bişeyden mutlu olmaz gittiği yerde ağlatır gelirdi beni çaresizlikten. Ailem de yok tek başıma çok zorlandım ama ona göre de rabbim güç veriyor yardım ediyor üç beş tahta eksilse de kimseye bişey olmuyor
Aynen işte üç beş tahta eksiliyor ancaDenet bir ya diyecem de sakatlamasın senin bir yerini
Nasıl olmuyor kız psikoloji diye bir şey kalmıyor bizde eşimle büyüttük çocukları,aileden destek almadım,almıyım kalsın huyu suyu her şeyi değişiyor çocukların,onu düzeltmeye uğraşıyorum
Yapıyım o zaman ha üç eksik ha üç fazlaAynen işte üç beş tahta eksiliyor anca
TabikiKıymetimi bilin
Aynen gönder gelsinYapıyım o zaman ha üç eksik ha üç fazla
Şükür bi kahve molası verdimGünaydın hanımlar gerçekten o kadar enerjisizimki kac gündür mecbur kalmadkca is yapasim yok.
Artik bugün buna son vermeye karar verdim hemen simdi
Simdi hemen kalkip evi püripak yapip öğlen kendime keyif kahvesi ısmarlicam ödül olarak
Yapacaklarim;
Toz alma
Tuvaletleri silme
Klozet takimlarni ütüleme
Belki bi yemek yaparim corbam var sadece
Evi süpürme
Mutfak dolaplarini düzenleme
Bide ödev firin silme.
Ögleden sonra da ders calisip sporumu yapcam. Bi ara da markete gitsem iyi olcak.
Simdilik bu kadar.
MaşallahhŞükür bi kahve molası verdim
Kaldi geriye;
Ütü
Ders ve spor
Ooovvv gözlerim kamaştı teşekkür ederim negocum kimse bana böyle birşey almamıştıDünün hamaratları @musluk suyu Ayla- Birtekefem N nnnadal
ÖdülleriEki Görüntüle 2814623
Diğerlerine de telafi ödülü
Eki Görüntüle 2814624
Vayyy be koca yürekli kadın helallYiyecek ekmeği olan geliyor:)) rabbim hayırlısını versin :)) kız olacağının garantisi olsa 5. yi de yapardım da işte benim nasibimde yokmuş :))
Klozet takımı niye ütülenir yapmayın nolur sonra bizim işleri beğenmiyor NegoŞükür bi kahve molası verdim
Kaldi geriye;
Ütü
Ders ve spor
Saricivcivcikcik niye ütülüyorsun annemKlozet takımı niye ütülenir yapmayın nolur sonra bizim işleri beğenmiyor Nego
Klozet takımı niye ütülenir yapmayın nolur sonra bizim işleri beğenmiyor Nego
Hiç sormayın bacilar Annem ceyizlik alisveris yaparken bana gazı verdi yeni gelin seysi süslü olur dantellilerden alalim dedi. Ben de begenmistim ama yikayinca böyle basima iş accagini bileydim alir miydim dantelleri kivriliyoSaricivcivcikcik niye ütülüyorsun annem