- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Anaaa e birsürü yazmıştım neden telafi oldu kiDünün hamaratları M Musluk Suyu Ayla- @Birtekefem
ÖdülleriEki Görüntüle 2814623
Diğerlerine de telafi ödülü
Eki Görüntüle 2814624
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa e birsürü yazmıştım neden telafi oldu kiDünün hamaratları M Musluk Suyu Ayla- @Birtekefem
Eki Görüntüle 2814624
Kız dur sakin ol 5. Ne canına acıYiyecek ekmeği olan geliyor:)) rabbim hayırlısını versin :)) kız olacağının garantisi olsa 5. yi de yapardım da işte benim nasibimde yokmuş :))
5.mi maşallahh diyorum sana.Ben ikide bittim.Orası öyle canım nasipte varsa ne desek boş.Yiyecek ekmeği olan geliyor:)) rabbim hayırlısını versin :)) kız olacağının garantisi olsa 5. yi de yapardım da işte benim nasibimde yokmuş :))
Dün temizledim onun yerine diş fırçalarını,kabını dezenfekte ediyim geçen gün yapamamıştım
İçerik mühimAnaaa e birsürü yazmıştım neden telafi oldu ki
Ernet firin temizleyicisi aldım ve yan parçaları çıkarmayı öğrendim.. fıs fıs heryere sıkıyorum 2-3 dk sonra çok kir varsa tel kullanıyorum yoksa süngerle ovuyorum sonra ıslak bezle siliyorum mis ve çabucak oluyor
İşte kızım olsa ona arkadaş olurdu diye çok istedim.Senin biri kız değil mi zaten
Kız dur sakin ol 5. Ne canına acı
Sakinim sakinim garantisi olsa dedim öyle bi garanti olmadığına göre 5. de yok siz de sakin olun5.mi maşallahh diyorum sana.Ben ikide bittim.Orası öyle canım nasipte varsa ne desek boş.
Eşin güzel bi masaj yapsınKızlar kulunç ağrısına ne yapmalı.bengay sürdürüyorum ama uykuda bile ağrıyo sırtım
Anaaa e birsürü yazmıştım neden telafi oldu ki
Nasıl ya sırrını ver bana,nasıl sabırlı oluyorsun sabrım olsa 4 lerdimİşte kızım olsa ona arkadaş olurdu diye çok istedim.
Sakinim sakinim garantisi olsa dedim öyle bi garanti olmadığına göre 5. de yok siz de sakin olun
Bugün içerikli işler yapmak lazım o zamanİçerik mühim
Aaa kaptım bileziği valla teşekkür ederim negoo Eşimin almadığı mihirimi sen aldınDünün hamaratları M Musluk Suyu Ayla- @Birtekefem
Eki Görüntüle 2814624
Kıymetimi bilinAaa kaptım bileziği valla teşekkür ederim negoo Eşimin almadığı mihirimi sen aldın
Ya illaki benim de cinnet geçirdiğim yerler oluyor ama genel olarak dağınıklığa alıştığım için daha sakin olabilirim evi kendi haline bırakınca çok sinirlenecek bişey kalmıyor çok sesler yükseldiği zaman kavga başladığı zaman kaptığım gibi parka gidiyoruz. Biraz enerjilerini atıyorlar. Tabii hastalıktan sonra hiç çıkmadık baya gerginler haftaya normale döneriz inşallahNasıl ya sırrını ver bana,nasıl sabırlı oluyorsun sabrım olsa 4 lerdim
Telafi bileziği verdim daha ne edeyim zalımBugün içerikli işler yapmak lazım o zaman
Tamamdır efenim
Tamam tamam bişey demedimTelafi bileziği verdim daha ne edeyim zalım
Bizdeki sorunlar dağınıklık değilki öyle olsa fiyuuu parka götürsemde aynılar ya,hep memnuniyetsizlik haliYa illaki benim de cinnet geçirdiğim yerler oluyor ama genel olarak dağınıklığa alıştığım için daha sakin olabilirim evi kendi haline bırakınca çok sinirlenecek bişey kalmıyor çok sesler yükseldiği zaman kavga başladığı zaman kaptığım gibi parka gidiyoruz. Biraz enerjilerini atıyorlar. Tabii hastalıktan sonra hiç çıkmadık baya gerginler haftaya normale döneriz inşallah