- 9 Ocak 2009
- 24.136
- 113.813
- 39
Battaniyelerim jilet gibidirÖrtüsüz asla,jilet gibi duracak o örtü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Battaniyelerim jilet gibidirÖrtüsüz asla,jilet gibi duracak o örtü
Ben kütletiyorum sonra jel sürdürüyorum canım,geçmiş olsunKızlar kulunç ağrısına ne yapmalı.bengay sürdürüyorum ama uykuda bile ağrıyo sırtım
Herkes toplaşıp sana altın alsın nası fikirAğırlığınca altını kim kaybetmiş ben bulayım
Kütletme derkenBen kütletiyorum sonra jel sürdürüyorum canım,geçmiş olsun
Ahh ben hariç herkes istiyor üçüncüyü,adam geliyor şununda kızı olmuş öyle tatlı ki diye başlıyor bizimde oğlanlar çok tatlı bak şunlara bak diyorum,düşünsene oğlan böyleyse kız nasıl olur diye karşılık veriyorBi an böyle hayaller kurmuştum saçlarını falan örüp okula gönderiyordun yıktın hayallerimi yap kız nolcak belki kız olur ben son 2 de çok umutluydum gerçi olmadı 3 oğlanın arasında kaldım kız desen tam erkek fatma ne saçını elletir ne etek elbise giyer. Asker desenli donla dolaşır
ohh emmiştir o mikrobu at gitsin aç camları misss nasıl ya daha iyidir inşallah canım
Şimdi arkam dönük duruyorum,kollarımla kendime sarılır gibi duruyorum,eşim kollardan tutup kütletiyor.Çok güzel tarif ederim kütür kütür ediyor misKütletme derken
Ernet firin temizleyicisi aldım ve yan parçaları çıkarmayı öğrendim.. fıs fıs heryere sıkıyorum 2-3 dk sonra çok kir varsa tel kullanıyorum yoksa süngerle ovuyorum sonra ıslak bezle siliyorum mis ve çabucak oluyornasıl nasıl??
ben çok zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim, daha ek gıdaya geçmedik bile ki bilemedim verilir mi öyle ilaçGeçmiş olsun evde grip ilacı varsa ver istersen olmadı sağlık ocağına falan götürürsün. Kuran dersinde hayırlı olsun inş
Çok sağol Negoo, daha kötü oluyor galiba, iyice halsizlesti. Gözlerinin altı kızardı, burun tıkalı bosuna hastaneye de götürmek istemiyordum ama bu akşam götüreceğiz galiba.Oğluna geçmiş olsun,şimdi nasıl?
Kuran dersine çok sevindim
Valla çok güzel anlattın gözümde canlandıŞimdi arkam dönük duruyorum,kollarımla kendime sarılır gibi duruyorum,eşim kollardan tutup kütletiyor.Çok güzel tarif ederim kütür kütür ediyor mis
Boşa canom demiyorum,biri de demiyor böyleHerkes toplaşıp sana altın alsın nası fikir
Üzüldüm canım ya,anlıyorum endişeni.Götürün içiniz rahat etsinGünaydın hanımlar, herkese hayırlı sabahlar
Çok teşekkür ederim, daha ek gıdaya geçmedik bile ki bilemedim verilir mi öyle ilaç
Çok sağol Negoo, daha kötü oluyor galiba, iyice halsizlesti. Gözlerinin altı kızardı, burun tıkalı bosuna hastaneye de götürmek istemiyordum ama bu akşam götüreceğiz galiba.
Çok sağolun ders için de, inşallah öğrenecegim güzelce ya çok hevesliyim, çok mutluyum bu konuda
Öyle vallahi o sadece güzel bi hayalmiş Sabah 8den beri dolanıyorum, kalktı cimcime oyuncakları heryere saçtı. Mutfagın çekmeceleri döktü, kahvaltı da zeytini çekti yere düşürdü kasesi kırıldı oraları temizledim bulasıkları elimde yıkadım , çamasır attım, yatakları topla evi havalandırdım, şimdide kıza corba yapcamkeyif yapamadan ev tekrar dagiliyo imrendim su an nazarim degmesin masallah diyim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahGünaydın hanımlar, herkese hayırlı sabahlar
Çok teşekkür ederim, daha ek gıdaya geçmedik bile ki bilemedim verilir mi öyle ilaç
Çok sağol Negoo, daha kötü oluyor galiba, iyice halsizlesti. Gözlerinin altı kızardı, burun tıkalı bosuna hastaneye de götürmek istemiyordum ama bu akşam götüreceğiz galiba.
Çok sağolun ders için de, inşallah öğrenecegim güzelce ya çok hevesliyim, çok mutluyum bu konuda
Sabah ders vardı.
Dersten önce
Kahvaltı hazırladım yediler
Çocuk odasınının halısını fırçaladım süpürdüm
Masayı sildim toz aldım
Yerlerini sildim bide
Çamaşır ayırdım koydum bitmiş tekrar koyucam.
Ablam geldi kahvaltı hazırladım çay sohbet faslı.
Bulaşıkları elde yıkadım bişeye sinirlenmiştim çok iyi geldi.
Ocak sildim bide.
Şimdi süpürücem inşallah
Bende yazayım
Ufakligi uyutup bı koşu markete gidip geldim
Bornozlari yikattim
Banyoyu ovdum
Wc lavabo ovdum
Kuruyan çamaşırları katladim
Kahve bulaşıklarıni yıkadım
Heryerde gezen oyuncakları topladım
Dış kapıyı sildim
Ay ödevleri unuttum
Akşam yemeğinide koydum pişiyor
Yaptıklarım
Yatak odası
Yatağı topladım
Detaylı süpürdüm sildim toz aldım
Dolap içi düzenledim
Baş örtülerimi yıkadım ütüledim yerlerine koydum
Çocuk odası
Her yerini tekrardan çekip süpürdüm sildim toz aldım
Dolabını düzenledim
Baza altını tekrar boşaltıp sildim düzenledim
Oturma odası
Topladım
Detaylı süpürdüm sildim toz aldım düzenledim
Halı örtüsünü yıkadım kurudu yerine serdim
Mutfak
Mutfak dolabının üstünü fırın temizleyicisi ile sildim
Dolapların içini düzenledim
Dolap kapaklarını sildim
Mikrodalga fırını sildim
Dolap kulplarını çıkarıp yağ çöze bastım yıkadım yerlerine taktım
Dandik bir baharatlığım vardı onu çıkardım yerinden başka dolap getirdim güzel durmadı geri çıkardım
Giriş
Kileri boşaltım sildim
Yerleştirdim
Baharatlıklara yer açtım
Süpürdüm sildim toz aldım
Banyo
Vc lavoba ovdum süpürdüm sildim toz aldım
Halısını yıkadım kurudu serdim
1 battaniye yıkadım astım kurudu yerine koydum
Balkon sildim
Çöplerin yarısını attım
Yapacaklarım
Hava yağacak gibi olduğu için çamaşırlığı içeri aldım onlar kurusun 2 makine çamaşır katlamam lazım
Çamaşır detarjanı bitmiş doldurmam lazım ama parmağımı kaldırmaya halim kalmadı
Evi,yatakları topladım
Tuvalet, banyoyu detaylı temizledim
Poğaça yaptım, dondurucuya kaldırdım çıkan tepsileri, mayaladığım leğeni vs elde yıkadım kurudular kaldırdım
Kahvaltı yaptık , bulaşık makinesini çalıştırdım
Evi süpürdüm
bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım
Çamaşırları topladım
Akşam yemeği bulaşıkları makinesine konacak
Çay konacak
Kuruyan çamaşırlar misafirlerden kalan nevresimlerdi ütülesem iyi olacak
Bugün erken yazayım dedim ama kaydadeğer pek birşey yapamadım
Kahvaltı hazırladım çocukları besledim
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Banyoyu sildim lavaboları yıkadım
Canlı ders vardı öğlene kadar küçüklerle oynadım
Bu arada 2 makine çamaşır yıkadım serdim
Beslenme hazırladım küçüğü okula götürdüm
Markete gittim geldim
Salonu toparladım süpürmedim temizdi
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Ocağı sildim
Yemek yaptım
Kömürlüğü toplamaya girdim 2 saate ancak çıkabildim
Merdivenleri süpürdüm sildim
Çocuğun ödevlerine yardım ettim
Yemek hazırladım yedik şimdi mutfak toplamaya gidiyorum
İnşallah yatmadan çamaşır katlayıp yerleştiririm ama belim ağrıyor kömürlük beni mahvetti bugün
Yatakları topladım
Bizim nevresimleri değiştirdim
Evi havalandırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
makinayı doldurdum
Oyuncakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bütün evi süpürdüm
Toz aldım
Aynaları sildim
Elektrik düğmelerini sildim (ÖDEV)
Çamaşırları astım
Mutfağın halısını yıkamıştım sardım
Lavaboyu klozeti yıkadım
Çamaşırları topladım
Katladım yerleştirdim
Mutfağı tekrar topladım
Musluk suyu vs malipina
Yatağı topladım
Bulaşık yıkadım
Bitti
bu nası liste bacım insan işi değil
Mutfağımı topladım tezgahı aradaki fayansları falan foşur foşur köpük köpük yıkadım ben de gümüş falan bişeyler hakettim yaa sanki
Bileziği kaçırdım mı geç kaldım yazmakta, aslında baya da iş yapmıştım
Sabah annemler vardı ablamı da çağırdım güzel bi kahvaltı hazırladım topladık bulasıkları ablam Dizdi makinaya mutfaga süpürge tuttu onlar gidince giriştim işlere
Dünden Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Evi dip köşe süpürdüm havalandırdım bol bol
Nevresimleri yıkadım astım
Vileda yaptım, toz aldım aynaları sildim
Tuvaleti Banyoyu bol çamasır suyuyla yıkadım Lavaboları, klozeti ovdum
Ocagı Fırını detaylı temizledim
Yemek yaptım karnıyarık bulgur pilavı
Yedik bulasıkları makinaya dizdim yıkandı az önce yerleştirdim
Çaya da kvgil geldi çıkanları elimde yıkadım
Mutfak dolabını da dışından bi tur sildim mutfagım toplu şimdi bi kahve yaparım yoruldum yine
Dersim'in olmadığı günler daha mı yoğun oluyo yoksa ben mi her şeyi o güne sikistiriyorum
Tüm ev toplandı
Süpüruldu,silindi
WC yıkandı
Ppirzler silindi
kahvaltı yapıldı,toplandi
ödev yaptırıldı
oyun kynandii
uyumusum kızımı uyuturken
akşam yemeği hazırlanıp yendi,erken olduğu için sokağa çıkıldı
çocuklar ve kendimi aklayip pakladim gelince Bonus dün yapamadığım bakımı da yaptım
çocuklari uyuttum sizmamak için evde turlarken bunları yazdım Ahan da yatıyorum
Nego mm 1 kutusunu u verecen miii
Dünün hamaratları M Musluk Suyu Ayla- Birtekefem N nnnadalEvett İnternet paketim yenilendiğinw göre sahalara dönebilirim bugün sabah sofradan biraz geç kalktık 9 buçuktu 10 da oğlanı götürecektim o yüzden alelacele ortalığı yatakları topladım oğlanı okula götürdüm geldim kahve yaptım içtikve mutfaga bir girmişim ki dip köşe erzak dolabı buzdolabı hiç birşey bırakmadım temizlenmesi sonra süpürge açtım heryeri süpürdüm hızlıca Bi toz aldım sonra akrabama oturmaya gittik 1 buçukta gittik 3 te geldik oğlanı yedirdim uyuttum saat 4 katlanacak çamaşır vardı onu katladım akakabılığın ve yatak odasının çekmecelerini düzenledim bulaşık makinesi çalıştı o arada onu boşalttım dikilecekleri diktim çorap pantolon kenarı. Sonra akşam yemeğini yaptım yedik kaldırdım oğlanı ders çalış tırdım şimdide yatıyorum bakalım hepinize kucak dolusu sevgiler
Doğru bildin,üşüten üşütenin halinden anlıyor tabi
He kız şükürler olsunGafa deyip geçme çok mühim neyseki üşütecek kafamız var çok şükür
Bardak çektiriyorum ben anında kesiyor ağrıyıKızlar kulunç ağrısına ne yapmalı.bengay sürdürüyorum ama uykuda bile ağrıyo sırtım
Canım geçmiş olsun. O zaman doktora götürün. Benim kız da 3 aylıkken hastalanmıştı ayına uygun ilaçlar veriyorlar.Günaydın hanımlar, herkese hayırlı sabahlar
Yiyecek ekmeği olan geliyor:)) rabbim hayırlısını versin :)) kız olacağının garantisi olsa 5. yi de yapardım da işte benim nasibimde yokmuş :))Ahh ben hariç herkes istiyor üçüncüyü,adam geliyor şununda kızı olmuş öyle tatlı ki diye başlıyor bizimde oğlanlar çok tatlı bak şunlara bak diyorum,düşünsene oğlan böyleyse kız nasıl olur diye karşılık veriyor
Asker desenli donunu sevsinler,bende erkek fatma gibiydim çocukken
Daha iyi canım çok şükür
Çok geçmiş olsun, insallah hemen toparlar. Bu ara cocuklara salgın var galiba kimden duysam hastaKüçük kuzum hasta kızlar,abisine geçmesin diye ayrı odalarda tuttum naske taktırdım abisine.Yarın yazılısı var çok çalıştı hasta olup gitmezse strese girer
Uyanıp duruyor burnu tıkalı,tuzlu su falan yaptım,ayak altına viks sürdüm vs ama tadı yok,benimde yok haliyle.
Dua beklerim şifası için,ağrıyan yerini de çok zor söyler,ketumdur
Yiyecek ekmeği olan geliyor:)) rabbim hayırlısını versin :)) kız olacağının garantisi olsa 5. yi de yapardım da işte benim nasibimde yokmuş :))