- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.460
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bide senin bi ara bileziklerin vardı ya. Ben çok gaza gelmiştim o araSizi diri tutan ödevler miydi ya hu
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
@blondeblond
Negom 3 gün eşim evde olacak o yüzden sabah girebilirim ancaEki Görüntüle 2810531
Aktif oldunuz oldunuz yoksa konuya kilit vurucam kararlıyım
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
@blondeblond
Bonusum benim gözlerimin etrafı ve alnım kuru. Alnımı kaşıyınca dökülüyor. Zeytinyağlı krem var onu mu sürsemYine bir geleneksel bakım gecesi
Hemen üşenmeyin bişeyler sürüverin yüzünüze ve ayaklarınıza.
Yada ellerinize.
Hiç olmadı aynaya bakın inşeallah
Nego
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
N nnnadal
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
Gece kremleri yoğun olduğu için onu sürersen belki kuruluğu giderirYa bide senin bi ara bileziklerin vardı ya. Ben çok gaza gelmiştim o ara
Negom 3 gün eşim evde olacak o yüzden sabah girebilirim anca
Bonusum benim gözlerimin etrafı ve alnım kuru. Alnımı kaşıyınca dökülüyor. Zeytinyağlı krem var onu mu sürsem
Ben bi gittim geldim mutfagı topladım, bulasıkları makinaya dizdim, halıları fırçaladım,Evi süpürdüm şimdi tekrar gitcem az soluklanıyımBunu bı düşüneyim ben
Kactan kaca
Kaça kadar?ben varım hadiii
Mübarek günlerde daha da zorlarlar,boşuna imtihan demiyoruz.Durduk yere değildir nihayetinde, telafi edersiniz inşallah
Bide nevresim değiştirdim çamasır attım onu unutmusum şimdi gidiyorum tekrarBen bi gittim geldim mutfagı topladım, bulasıkları makinaya dizdim, halıları fırçaladım,Evi süpürdüm şimdi tekrar gitcem az soluklanıyım
Aminn inşallahBugün sınavı olan kk birinci noteri ıma Allah emeklerinin karşılığını versin
Okuyanlar bir amin derse
Nasıl oldu ne dedi doktorOyyy zor bir gün oldu
Beslenme hazırladım çocuğu okula gönderdim
Eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim
Hasta çocuğumla naz niyaz yaşadık doktora gittik geldik 3 defa afedersiniz kusmuk temizledim
1 makina çamaşır yıkadım katladım
Tüm gün çocukların yemesi içmesi bitmedi
Tüm evi süpürdüm
Akşam yemeği hazırladım
Mutfak topladım
Tüm gece ders yaptırdım
Kitap okudum
Dün gece yazarken uyumuşum
Gece kremimi cahile anlatır gibi yazar mısın çünkü hiç bilmiyorum üstünde mi gece kremi yazıyor?Gece kremleri yoğun olduğu için onu sürersen belki kuruluğu giderir
Geçmiş olsun canımEvi toplu tutmak dışında iş yapmıycam bugün,hem iki gündür geçmeyen baş ağrım var hem ibadet etmek en güzeli.
Bu hafta yazılılar da var,stresi beni sardı