- 12 Haziran 2019
- 17.556
- 106.449
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım krem alırken bir gündüz kremi yazar birinin üzerinde de gece kremi yazar bakarsan görürsün ya da orada çalışan birine söyle gösterir daha yağlı ve yoğun bir krem olduğu için daha çabuk etki gösterir canım ve rahatlatır..benim gorumcemin yüzüde öyle olmuştu ona da bedelini verdim iae yararsa alacak diye ve yaradı o yüzden söyledimGece kremimi cahile anlatır gibi yazar mısın çünkü hiç bilmiyorum üstünde mi gece kremi yazıyor?
Geçmiş olsun canım
Bunu atlamışım limonsuzum alnını anlıyorum da göz etrafını görmedim hiç.Bonusum benim gözlerimin etrafı ve alnım kuru. Alnımı kaşıyınca dökülüyor. Zeytinyağlı krem var onu mu sürsem
Evet canım krem alırken bir gündüz kremi yazar birinin üzerinde de gece kremi yazar bakarsan görürsün ya da orada çalışan birine söyle gösterir daha yağlı ve yoğun bir krem olduğu için daha çabuk etki gösterir canım ve rahatlatır..benim gorumcemin yüzüde öyle olmuştu ona da bedelini verdim iae yararsa alacak diye ve yaradı o yüzden söyledim
Evi toplu tutmak dışında iş yapmıycam bugün
Sen bana ne demek istiyorsun şimdiGece kremleri öyle yoğun oluyo demek hiç ihtiyacım olmayınca bilmiyorum tabi
Evi toplu tutmak bence evdeki en zor iş zaten çünkü hiç başaramıyorsunEvi toplu tutmak dışında iş yapmıycam bugün,hem iki gündür geçmeyen baş ağrım var hem ibadet etmek en güzeli.
Bu hafta yazılılar da var,stresi beni sardı
İnsanın kendine yaptığını kimse yapmıyor demekki
Buhardan sonra bununla siyah nokta temizliği yapılıyo. Ben aldım denim dedim buharsız gözümden yaş geldi
Sorduğunuz için sağolun kızlar bugün henüz ateş yükselmedi inşallah yükselmez kusmada olmadı çok şükür ama iştahsızlık ve halsizliği var benim kuzu biraz nazlıdır mızmızlıktan sabahtan beri bende enerji kalmadı bugün doğru düzgün hiçbirşey yapamadımNasıl oldu ne dedi doktor
Sen bana ne demek istiyorsun şimdi
Sağol canımGece kremimi cahile anlatır gibi yazar mısın çünkü hiç bilmiyorum üstünde mi gece kremi yazıyor?
Geçmiş olsun canım
Baş ağrısıyla pek kolay olmadıallah kolaylık versin
O benim için geçerli değil hastayken bile topludur çok şükürEvi toplu tutmak bence evdeki en zor iş zaten çünkü hiç başaramıyorsun
Aleykümselam canım,nasıl oldun?Selam kızlar nasılsınız
İdolsün sen canım benim evde çok mümkün olmuyor arkandan hallediyor bücürlerO benim için geçerli değil hastayken bile topludur çok şükür
Bilemedim valla kendimi sürahi nene gibi hissettimBişey daha öğrendim dedim yani cici kız
Ohh ne güzel benim temiz ama hep dağınık çocuk bırakmıyor kiSağol canım
Baş ağrısıyla pek kolay olmadı
O benim için geçerli değil hastayken bile topludur çok şükür
Aleykümselam canım,nasıl oldun?
Boşver işi ibadetini yap bu akşamBugün herkes evde olunca yatan kalkan belli olmadı yatakların örtüsünü bile örtemedim akşama kadar
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Üstten ortalık toparladım ama şuan yine dağınık
Tesbih çektim
Kitap okudum 6 sayfacık
Çamaşır katladım 1 makina
Çocuk yorganını yıkadım kuruttum
Yemek yaptım yedik
Baharatları tamamladım kileri sildim
Marketten gelenleri yerleştirdim
Mutfağın yarısını topladım
Namazdan sonra mutfakta işim var
Akşamdan mutfağı süpürüp silecem ortalık toparlarım ütü çamaşır var bakalım hangilerine sıra gelecek
Benden bu kadar hepinize dua edicem sizde bana dua edin
Boşver işi ibadetini yap bu akşamBugün herkes evde olunca yatan kalkan belli olmadı yatakların örtüsünü bile örtemedim akşama kadar
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım
Üstten ortalık toparladım ama şuan yine dağınık
Tesbih çektim
Kitap okudum 6 sayfacık
Çamaşır katladım 1 makina
Çocuk yorganını yıkadım kuruttum
Yemek yaptım yedik
Baharatları tamamladım kileri sildim
Marketten gelenleri yerleştirdim
Mutfağın yarısını topladım
Namazdan sonra mutfakta işim var
Akşamdan mutfağı süpürüp silecem ortalık toparlarım ütü çamaşır var bakalım hangilerine sıra gelecek
Benden bu kadar hepinize dua edicem sizde bana dua edin
Nasıl oldun canım iyileştinmi
Elhamdulillah daha iyiyim. Öksürük ve halsizlik kaldı onlar da geçer inşallah. Bi de koku kaybı gelmedi daha. Bu günüme şükür.Sağol canım
Baş ağrısıyla pek kolay olmadı
O benim için geçerli değil hastayken bile topludur çok şükür
Aleykümselam canım,nasıl oldun?
Elhamdulillah daha iyiyim. Öksürük ve halsizlik kaldı onlar da geçer inşallah. Bi de koku kaybı gelmedi daha. Bu günüme şükür.
mutfağımı topladım bulaşıkları makineye attım. Elde Yıkancakları yıkadım. Makine bitince yerleştirir yatarım. Ama evin dip köşe temizliğe ihtiyacı nasıl yapsam bilmiyorum bakalım 1 hafta daha bekler galiba