- 8 Ocak 2014
- 802
- 2.920
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo fentezi diyosunBide bunu bilirim ben malipina
Çok geçmiş olsun kuzumValla antibiyotik yazdırmaya gitmiştim dişçiye bi baktım yapıştırdı iğneyi çekti dişimi ondan bugün aktif olamadım ben
Geçmiş olsun canım ya oyy:/Valla antibiyotik yazdırmaya gitmiştim dişçiye bi baktım yapıştırdı iğneyi çekti dişimi ondan bugün aktif olamadım ben
Herkes de bir boş vermişlik var baksana
Yok bakır o,bir güzel kalaylıycamPirinç mi şu kuş kafesleri oluyo hani pirinçten o mu
Yaa sen iş yapmaz kurabiye yaparsan böyle olurKurabiyenin bi tepsisi yanık gibi oldu ne kadar verimli bir gün
Çok geçmiş olsunnValla antibiyotik yazdırmaya gitmiştim dişçiye bi baktım yapıştırdı iğneyi çekti dişimi ondan bugün aktif olamadım ben
Ayy sesli güldüm Allah seni napmasin yanlis anlamisimBende vardı bee onuda üstüne alıyo ya
buharın üzerine tutcam kafamı gözenekler temizleniyormus değisik geldi kolay bide
ee bidaha üstünden fırça atim o zaman amaaan yine fazla işlem oluyoTemizlenmiyo be sadece açılıyo açılan yerler daha kolay temizleniyo tabi.
Hele siyah noktalar
çuvaldız gibi ne cektik beee he yerde satiliyo muki bu gereçler
Buhardan sonra bununla siyah nokta temizliği yapılıyo. Ben aldım denim dedim buharsız gözümden yaş geldi
Evet.çuvaldız gibi ne cektik beee he yerde satiliyo muki bu gereçler
Yaparken aklımdaydın ama yaşamadan uyumuşumYine bir geleneksel bakım gecesi
Hemen üşenmeyin bişeyler sürüverin yüzünüze ve ayaklarınıza.
Yada ellerinize.
Hiç olmadı aynaya bakın inşeallah
Nego
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@- Ayla
Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
Devitamini
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
Ben de baktım geçen hafta ama işe yarar mı bilemedigimden almamistim
Buhardan sonra bununla siyah nokta temizliği yapılıyo. Ben aldım denim dedim buharsız gözümden yaş geldi