- 11 Nisan 2007
- 83.174
- 482.803
Bilmem zor yetişiyodum zaten. O kadar geç başladım ki işe yemek yapıyorum şimdi.
Şimdi alakasız bi saatte gaz gelir ataşlayacı olmaz o zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuracam kırbacı vuracam kırbacı,böyle olmayacakBilmem zor yetişiyodum zaten. O kadar geç başladım ki işe yemek yapıyorum şimdi.
Şimdi alakasız bi saatte gaz gelir ataşlayacı olmaz o zamanda
Cancağzım kızkardeşim ve yeğenim bizde söylemiştim yeğenim ve kızım sürekli oyuncak vs için kavga halindeler üstelik tuvalet eğitimi Allah nasip ederse pazar dönüyorlar sonrasında burdayım yine inşallah Ödev olsun , olmasın
Senin mazeretin var canımCancağzım kızkardeşim ve yeğenim bizde söylemiştim yeğenim ve kızım sürekli oyuncak vs için kavga halindeler üstelik tuvalet eğitimi Allah nasip ederse pazar dönüyorlar sonrasında burdayım yine inşallah Ödev olsun , olmasın
Şefkatli ellerine bırakıyorumSenin mazeretin var canım
Olmayanları nedecüüükk
Valla hunharca yaprak sarma poğaca pasta yapiyorum firin batakligina düştüm
Toplu dayak is coming hakkettik bence de negom
Güçlü kadınlardık hani zayıflıyorduk napıyosunuz civciv hanım?Valla hunharca yaprak sarma poğaca pasta yapiyorum firin batakligina düştüm
Kırbaç lazım
Kırbaç lazım
Şeftali diye okuyorum acıktım mi neŞefkatli ellerine bırakıyorum
Çok şükür daha iyi ama oyun oynamaya bile hali yok iki koşuyor gelip koltuğa uzanıyor için gidiyorÇocuk nasıl oldu?
Bizede beklerim vallahiValla hunharca yaprak sarma poğaca pasta yapiyorum firin batakligina düştüm
Ayy yok yok kendime yapmiyorum ben aksam yemegini yiyip günü kapatcambunlar kv memlekete gitti de kp yalniz kaldi ona yapiyorum. Kendim yemicem inşallah poğaca koklayip findik atiyorum agzimaGüçlü kadınlardık hani zayıflıyorduk napıyosunuz civciv hanım?
Yakin olsak verirdim ne demekBizede beklerim vallahi
Bikac gundur ben de oyleyim resmen enerjim sönmus gibi. Bahar geliyo diye sanirim ona verdim ben amaTövbe est bi patatesi soğanı zor doğradım ya yatmak istiyorum
Ayy teskkur ederim cansınAyy yok yok kendime yapmiyorum ben aksam yemegini yiyip günü kapatcambunlar kv memlekete gitti de kp yalniz kaldi ona yapiyorum. Kendim yemicem inşallah poğaca koklayip findik atiyorum agzima
Yakin olsak verirdim ne demek
Bikac gundur ben de oyleyim resmen enerjim sönmus gibi. Bahar geliyo diye sanirim ona verdim ben ama
Sabahtan sonra pert oluyorum demek kiSabah vardı noldi
Bende vardı bee onuda üstüne alıyo yaSabahtan sonra pert oluyorum demek ki