Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah bende unutmazsamAklımdan çıkan bi yer varsa hatırlat bana olur mu?
Bende işte uyandım, kahvaltı yapıyoruz çocuklarlaNeler yaptığımı yazayım
Yatakları düzelttim
6 parça ütü yaptım
Kahvaltı hazırladım
Sabah sabah çocukların huysuzluğuyla uğraştım
Wcleri temizledim
Kahvaltı sofrasını topladım
Tavuk koydum haşlanıyor
Hiç enerjim yok uykum varrr
Evi süpürücem
Buzdolabı silicem
Yemek yapıcam
Kp e niye yemek götürüyorsun canım,kv nerde?Cok şükür evi havalandirip toparladim yemegi yaptim. Bugun fazla is yapmicam kuran okucam cüzümü bitiririm insallah. Bide ders caliscam.
Yarın kp e yemek götürcem aksamdan yemek tatli yaparim. Yeter bana bugün bu kadarlik is bence
Enerjim kalırsa sporumu yaparim bide.
Allah inşirah ferahlığı versin gönüllerimize
Eki Görüntüle 2809803
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
blondeblond
@Coolpeople
Zorlama yemesin böyle zamanda yemek yük bünyeye hem çocuk hem yetişkin için bide onun hazmıyla uğraşıcak.Günaydın kızlar oğlum 2 gecedir ateşleniyor sabah doktora götürdüm üşütmüş dedi başka bir rahatsızlığıda olmayınca ateş çıkınca calpol ver dedi. Ama mideyi de üşütmüş ne yerse çıkarıyor zaten birşey yemiyor içtiği su bile midede durmuyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirGünaydın kızlar oğlum 2 gecedir ateşleniyor sabah doktora götürdüm üşütmüş dedi başka bir rahatsızlığıda olmayınca ateş çıkınca calpol ver dedi. Ama mideyi de üşütmüş ne yerse çıkarıyor zaten birşey yemiyor içtiği su bile midede durmuyor
Geçmiş olsun canım Nane limon ya da ıhlamur içerse ılık ılık biraz iyi gelir belki midesineGünaydın kızlar oğlum 2 gecedir ateşleniyor sabah doktora götürdüm üşütmüş dedi başka bir rahatsızlığıda olmayınca ateş çıkınca calpol ver dedi. Ama mideyi de üşütmüş ne yerse çıkarıyor zaten birşey yemiyor içtiği su bile midede durmuyor
Keşke içse ama içmezki görmek bile midesini bulandırıyor az önce ılık ballı süt verdim henüz onu çıkarmadıGeçmiş olsun canım Nane limon ya da ıhlamur içerse ılık ılık biraz iyi gelir belki midesine
Günaydın herkese
Cumanız mübarek olsun.
Son iki gündür sadece ortalığı mümkün olduğunca toparlamaya çalışıyorum. Bebeğim ve iş arasinda mekik dokuyorum resmen. Inşallah bugün işlerim hafiflerse öğleden sonra ve haftasonuna rahatım.
Yeni silme bezleri ve halı fırçaları aldım, gözümün önüne koydum, bana gaz veriyor haftasonu için
Amin Negoo müsaadenizle ben de bir video paylaşmak istiyorum, bu mesajını gordukten sonra hemen açıp dinledim.
Allah şifa versin canım,kussun ki rahatlasın mikrobu atsın.İnşaallah çabuk toparlanırGünaydın kızlar oğlum 2 gecedir ateşleniyor sabah doktora götürdüm üşütmüş dedi başka bir rahatsızlığıda olmayınca ateş çıkınca calpol ver dedi. Ama mideyi de üşütmüş ne yerse çıkarıyor zaten birşey yemiyor içtiği su bile midede durmuyor