- 10 Mayıs 2019
- 4.042
- 11.094
Elmalı kurabiyeO kıvrımlar ne öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmalı kurabiyeO kıvrımlar ne öyle
Ah bonusum ah şu an kızımın uyumayacağım diye ağlama kriziyle baş etmeye çalışıyorum benim neyime bakım
Peki ne işe yarıyor yüzün temizlenmesi için mi yoksa başka kerameti de varmıYumurta akını küçük telle yada çatalla 1 dk çırpıyoruz köpürüyo zaten onu sürüyoruz yüzümüze bolca. Tamamen kuruyuncada yıkıyoruz.
Sarısı çok besleyici ama kokuyor beyazda koku yok. Kururken yüzü çok geriyor mimik çizgisi olmasın diye gülüp konuşmak yok.
Elmalı kurabiye
Peki ne işe yarıyor yüzün temizlenmesi için mi yoksa başka kerameti de varmı
Bayılırım ben olsam dayanamazdımElmalı kurabiye
O nasıl yapılıyoTemizlik arındırma kırışık önleyici gerip topluyor çünkü. Pammık gibi oluyo cildin.
Yumurta akı ile siyah nokta bandı yapılıyo
Ayy ne iyi olurdu ama çok üşeniyorum kafam uçuk
O nasıl yapılıyo
Bir enerji geldiiiğğğğ yiiuuuuNoldu lan sana Allah Allah maşallah inşallah
Massallah
Biz çocukken yemin içerdik yemin içtim düşünmeyeceğim a bu uşağın yuhusunu düşüneceğim bir tekBizde ıfak uşaklarla bakımsız kaldık süpürgem dert etme sen sakın bak ant verdim benim bakımlı yüzümü düşünmeyeceksin
Dünden beri kedi köpek modunu açtık boğazımda derman kalmadı kavga etmekten sebepte fındık kabuğunu doldurmuyo boş boş şeyler. Bide bankayla kavga ediyorum iki gündür onların aptallıklarına bide onlara bağır çağır tüm enerjimi sağlı sollu emdiler ya. Bi şu minnak kızımın suratına bakınca az bi geliyo sonra o da beni terkedip eşime gidince ona da sinir oluyorum sen nabersiiin?Çöreğim noldu sana seni kremlere boğayım mı kendine getirir mi?
Biz çocukken yemin içerdik yemin içtim düşünmeyeceğim a bu uşağın yuhusunu düşüneceğim bir tek
Bende severim ama yemedim zayıflamam lazım Kaynanacıgım göndermişOyy ne biçim severim onu ya afiyet olsun
Bende severim ama yemedim zayıflamam lazım Kaynanacıgım göndermiş
Yemini içmedin tabitam yatmistim vicdan yaptim ya
Yemini içmedin tabi
Yımırta akını sürüp üstüne ince wc kağıdı gibi peçete yapıştırıyosun kuruyunca ikisi birlikte çıkıyo