- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Bu kolaymış deniyim pipet zahmetli ama aşşırı iyi oluyo tam bonus oluyosun Bonus duymasınbakim ona da. corabi saca tutturuyosun saci sariyosun ona ucunu da bagliyosun. kimse görmez insallah deli gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kolaymış deniyim pipet zahmetli ama aşşırı iyi oluyo tam bonus oluyosun Bonus duymasınbakim ona da. corabi saca tutturuyosun saci sariyosun ona ucunu da bagliyosun. kimse görmez insallah deli gibi
Sizin kimin düğün Ayy hiç söylemesem mi utandım çok kilo aldım çokAyy aynı ben 4 ay sonra düğün var kız 23 aylık oldu ben daha doğum kilosu verecem kaç kilosun
Bu kolaymış deniyim pipet zahmetli ama aşşırı iyi oluyo tam bonus oluyosun Bonus duymasın
İyi geceler canmKızlar muhabbetinize doyum olmaz ben yatıyorum iyi geceler
Benimde görümce sayılır eşimin kuzeni ama sürekli bir aradayız altlı üstlü oturuyoruz evimizden gelin çıkacakSizin kimin düğün Ayy hiç söylemesem mi utandım çok kilo aldım çok
çorekotuyla susamda varmıı
Bu kolaymış deniyim pipet zahmetli ama aşşırı iyi oluyo tam bonus oluyosun Bonus duymasın
bonuslara bayiliyorum ya
Annemin gençliğinde var permalı fotisi baya kıvırcıkmış doğal gibi ama spreyi de aynı etki olur mu bilemedimbonuslara bayiliyorum ya. perma spreyi ve bigudisi varmis onu da denicem 2 ay gidiyomus dogal olmaz ama
Aynen ayy benim vardı pipetli fotim bulursam sana atimPipet ince oluyo ama
Özlerim ben seni seninle bile vuslat mı hasret mi adını sen kooy
ay bu ara hep eski şarkılara sardım senin o gözlerin var yaaaa herşeyi bitirdiii den giriyorum kalbime gömerim o zamaaan dan çıkıyorum sizi de daldırayım
Al sana eski şarkı 90 bebesi seni
Şaap öpeyiim mii ruhum 90lı değil onu da bi gençleştirmemiz lazım
90 lıların gençlik şarkıları bunlar tabi hoş 2000 lerde bende gençtim
Ben söylemiim pipetli foto ararken zayıf hallerimi buldum kederliyimUlan ya 2000 de 15 yaşındaymışım ayy
2000 yılında niloya gibi bişeydin kesin dimiBen söylemiim pipetli foto ararken zayıf hallerimi buldum kederliyim
Bende 86 70 le hamile kalmıştım boyum da 1.70Benimde görümce sayılır eşimin kuzeni ama sürekli bir aradayız altlı üstlü oturuyoruz evimizden gelin çıkacak
Benden utanmana gerek yok kimseye söylemem ben 82yim
Yeni okula başlamıştım2000 yılında niloya gibi bişeydin kesin dimi