- 10 Mayıs 2019
- 4.042
- 11.094
Bende dayanamıyodum ama artık yeter dogum kilolarım öylece duruyor kız 16 aylık oldu. Yaza görümcenin düğünü var zayıf olmam lazımBayılırım ben olsam dayanamazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dayanamıyodum ama artık yeter dogum kilolarım öylece duruyor kız 16 aylık oldu. Yaza görümcenin düğünü var zayıf olmam lazımBayılırım ben olsam dayanamazdım
yo icmedim
ÖyledirNe kadar zarif kv
Çörek saçmalama litfen sen bi çöreksin aynı kızın gibi sinir stres geçici yokmu orana burana sürecek bişeyin biliyorum gördüm var. Ne duruyorsun?
çırpıyorumYımırta çırpıyon o vakit
çırpıyorum
Ay şu geldi aklıma ne yapayım?Çörek saçmalama litfen sen bi çöreksin aynı kızın gibi sinir stres geçici yokmu orana burana sürecek bişeyin biliyorum gördüm var. Ne duruyorsun?
Öğleden sonra patates rendelemiştim azıcık suyundan sıktım ayırdım bugün bakım günü yüzüme sürüvereyim lekeler için dediydim az önce aklıma geldi vi baktım ki simsiyah olmuş mutfagın içinde sıcaktan streç geçirmemişim üstüneKız hani bakım yapıyoduk
Bakımsız ve şaşkın sufatlarınızla baktığınızı görür gibiyim
Kalkın bi yımırta çırpın cilt maskesi, saç maskesi, ayak bakımı ne olursa yapın.
Geleneksel salı-cuma bakım gecesine hoşgeldiniz niz niz niz
Nego
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
N nnnadal
Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguenÖ
Ay şu geldi aklıma ne yapayım?
Hadi gidim bakim ne sürim ne varmış3 kere okudum küküli diye ayy
Ayy aynı ben 4 ay sonra düğün var kız 23 aylık oldu ben daha doğum kilosu verecem kaç kilosunBende dayanamıyodum ama artık yeter dogum kilolarım öylece duruyor kız 16 aylık oldu. Yaza görümcenin düğünü var zayıf olmam lazım
çorekotuyla susamda varmııAslında bak rulo böreğin sosuda çok güzel bunu da yüzüme sürebilirmişim
O nasılmış kız pipet çok güzel oluyo pipet deneçorapda sarcam kafama saclar dalgalı oluyomus
bakim ona da. corabi saca tutturuyosun saci sariyosun ona ucunu da bagliyosun. kimse görmez insallah deli gibiO nasılmış kız pipet çok güzel oluyo pipet dene