- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynenNerdesiniz ulan hepiniz allah bilir Red Room puuh
Cidden mi canım ya nasıl bulaştı? İnşallah çabucak geçerHayırlı akşamlar
Bugün sadece yemek ve çamaşır işi yaptım.
Mutfağımı da topladım geldim.
Bikaç gündür vücudum baya dökmüştü. Hastaneye gittim bugün. Alerji için aşı vuruldum meğer uyuzmuş
Geçmiş olsun canım ya kızarıklık falan mı çıkıyor nasıl bişeyHayırlı akşamlar
Bikaç gündür vücudum baya dökmüştü. Hastaneye gittim bugün. Alerji için aşı vuruldum meğer uyuzmuş
İnşAllah canım sağol. Geçen sene vardı. Arada kaşıntı oluyordu ama bu sefer çok kötü olduCidden mi canım ya nasıl bulaştı? İnşallah çabucak geçer
Sağol canım. Uff sorma canım ya özellikle göbeğimin çevresi mahvolduGeçmiş olsun canım ya kızarıklık falan mı çıkıyor nasıl bişey
Zeytinyağlı adana usülü sumaklı nar ekşili
Hain tontonlar. Allahtan pirinç yok evde yoksa başlamıştım bende sarmayaAma onun içini kavuruyorum çok soğan koyuyorum ben uzar işim sanki çiğdenmi yapıyosun sen
Çok geçmiş olsun yaHayırlı akşamlar
Nikah tarihini sevgili olduğumuz tarihe almak için uğraştık ama olmamıştı 3 gün sonraya almıştık o yüzden hatırlıyorum ama yılını yanlış hesaplamışım 15 değil 16 yılmış kocam söyledi az önce aniden 1 yıl daha yaşlandımAy iyi hatırlıyosunuz tarihi ben odunum bizim evde hiç hatırlamıyorum ne zaman tanıştık ne zaman sevgili olduk bi evlilik yıl dönümü tamam
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun ya
Çok geçmiş olsun evde kedi köpek falan var mıHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Ellerine sağlık Benim borcam tencere falan kaldı canım daha bi de Ocak sileceğimMutfak toplandı yıkananları kaldıcam sadece Anka
Fazla temizlikten mi acaba yararlı bakterileri de mi öldürüyoruz kiGeçmiş olsun limonsuzum iyimisin?
Nerden bulaştı acaba?
Geçen haberlerde diyodu uyuz vakalarında artış varmış.
Hani kuş gribinden dolayı tavukları telef etmişlerdi de o sene kene çok fazla olmuştu ya acaba bu covidden dolayı noldu da bu arttı
Sağol canım yok.Çok geçmiş olsun evde kedi köpek falan var mı
Sağol bonusum. Şuan iyiyim aşıdan galiba kaşıntı azaldı.Geçmiş olsun limonsuzum iyimisin?
Nerden bulaştı acaba?
Geçen haberlerde diyodu uyuz vakalarında artış varmış.
Hani kuş gribinden dolayı tavukları telef etmişlerdi de o sene kene çok fazla olmuştu ya acaba bu covidden dolayı noldu da bu arttı
Fazla temizlikten mi acaba yararlı bakterileri de mi öldürüyoruz ki