- 11 Nisan 2007
- 83.143
- 482.581
Zeytinyağlı adana usülü sumaklı nar ekşili
Ama onun içini kavuruyorum çok soğan koyuyorum ben uzar işim sanki çiğdenmi yapıyosun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağlı adana usülü sumaklı nar ekşili
Çiğden yapıyorum soğanı rendeliyorum iki tane kavurmadan yapıyorumAma onun içini kavuruyorum çok soğan koyuyorum ben uzar işim sanki çiğdenmi yapıyosun sen
Yok ya bu saatte nerde uyuyacak benimkiler. Dün 3 e geliyordu en küçük uyuduğunda ama hiç toplayasım yok yaa çok fena dağıttım yineBenimkide toplu değil gel toplayak uyutma faslında değilsen daha bakım yapıcaz
Teessüf ederim bonus nasıl beklersin benden böyle bişey düşünmen bile çok kırıcıAnka Mutfak toplamaya gittiysen habersiz bu yaptıpın hiç hoş deyıl
Kavrulmuşun lezzetini bilmemen o kadar iyi kiÇiğden yapıyorum soğanı rendeliyorum iki tane kavurmadan yapıyorum
Valla red room yoruldum bugün ev-yemek okula git gel arkadaşım geldi o gitti mutfağı vs topladım yenice oturdumNerdesiniz ulan hepiniz allah bilir Red Room puuh
Teessüf ederim bonus nasıl beklersin benden böyle bişey düşünmen bile çok kırıcı
Biliyorum ama onunla kim uğraşacakKavrulmuşun lezzetini bilmemen o kadar iyi ki
Tam olarak nesi olmadı ki batcan çıkcanAranızda punch yapan varsa üstüme az bilgi atsın nolur beceremedim oysaki elimde yatkındır elişine
Sizi beklemedim mutfağı çamaşır suyuna bandıra bandıra pırıl pırıl yaptım yarın ne yemek yapsam acaba kocamdan bir atak bekliyorum 15 sene önce ilk Başlangıç tarihimiz yarın. Akşamdan pastada yaptım üstüne de kocaman 15 yazayım pastayı kahvaltıdan sonra çıkarayım belki yemeği yapar veya dışarıdan alır. Yada sevgililik i kaldı evlilik yıl dönümünü mü bekle der acaba12 dedik ama maraton badilerim yan yatacak gibime geliyor
Benimkide toplu değil gel toplayak uyutma faslında değilsen daha bakım yapıcaz
Abooo çekici falan gidip mutfağı mı toplasam buralar çok tehlikeli olmaya başladıNazlandıkça çekici oluyorsun anka
Ama ipte çıkıyo kumaşta delik deşik oldu yırtıldı iplikleri filan bi cacık anlamadımTam olarak nesi olmadı ki batcan çıkcan
Foto alabiliyor muyuz merak ettim :))Ama ipte çıkıyo kumaşta delik deşik oldu yırtıldı iplikleri filan bi cacık anlamadım
Ay iyi hatırlıyosunuz tarihi ben odunum bizim evde hiç hatırlamıyorum ne zaman tanıştık ne zaman sevgili olduk bi evlilik yıl dönümü tamamSizi beklemedim mutfağı çamaşır suyuna bandıra bandıra pırıl pırıl yaptım yarın ne yemek yapsam acaba kocamdan bir atak bekliyorum 15 sene önce ilk Başlangıç tarihimiz yarın. Akşamdan pastada yaptım üstüne de kocaman 15 yazayım pastayı kahvaltıdan sonra çıkarayım belki yemeği yapar veya dışarıdan alır. Yada sevgililik i kaldı evlilik yıl dönümünü mü bekle der acaba
Ehe böyle beceriksizlik tablomFoto alabiliyor muyuz merak ettim :))
Bakım gecesine geldim yımırta nın beyazını kendime sürdüm sarısını eşime diyorki neden bana sarı sürdün sende kaz ayağı var Didim o ne ki dedi
İyy yanında yatıyordum unuttum banada kokar şimdi oKız ben şaka yapmıştım anaamm adam lora gibi kokarsa kurumadan yıkasamı acaba