- 11 Nisan 2007
- 83.150
- 482.596
Men men men silmemişim halaBenim bu gün kesin dolapları silmem lazım var mı hala silmeyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Men men men silmemişim halaBenim bu gün kesin dolapları silmem lazım var mı hala silmeyen
Sen dolap bekliyon gelse sileceksinMen men men silmemişim hala
Öylede çekmece içi falan bir an önce yapmam lazım.Sen dolap bekliyon gelse sileceksin
Altları sık sık siliyorum zaten.onlar kolay da. Buzdolabının etrafındakiler korkutuyor çok dolu onlar bu gün onları halledersem diğerlerine de bi güvenim gelir inşallahÖylede çekmece içi falan bir an önce yapmam lazım.
Sen de önce üst sonra alt mı yapsan acaba baya var dolabın
Biliyorsun ben kurallara uymuyorum buradakileri yoldan çıkarırımHer zaman canım,hatta daimi ol misafir olma
Yerleştirirken amaaan nasıl olsa yeniden dağıtacak diye katlamadan olduğu gibi çekmeceye koyuyor musun?Çekmece içleri için ve alt dolaplar için 1 adet 2 yaş bebe çok iyi oluyor. Her gün boşalttığı için yerleştirirken şöyle bi siliveriyorsun
Mutfak çekmecelerini dediydim. kıyafetleri seleye dolduruyorum ilk yıkanan çamaşırlarla katlıyorumYerleştirirken amaaan nasıl olsa yeniden dağıtacak diye katlamadan olduğu gibi çekmeceye koyuyor musun?
Uyudu benim bebe yettim sana koş kiz koş en temiz biz olalım20 dakika yatak odasına veriyorum toplama süpürüp siip toz alma. Tek rakibim THY haha
Vallahi sen uçarak yapıyon içimdeki hisler beni hiç yaniltmaz.Uyudu benim bebe yettim sana koş kiz koş en temiz biz olalım
Yorulmuyorum canım elim hızlı napim. Çok hamaratimTellik kendini cok yorma çok yoruluyon maşallah çok da hizlisin