- 10 Mayıs 2019
- 4.021
- 11.070
Olur yaz güncelliyor musun yazınca listeyi ordan mı bakayımHerhangi birine yazayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur yaz güncelliyor musun yazınca listeyi ordan mı bakayımHerhangi birine yazayım mı?
9 u yazdım sana canımOlur yaz güncelliyor musun yazınca listeyi ordan mı bakayım
Canım öyle olmaz bunda,inşaallah ilerletirsin sendeCanim ben çok yavaş okuyorum tüm cüzu okuyabilecek kabiliyetim yok İnternetten dinleyerek takip etsem olurmu ramazanda da o şekilde hatim yapıyorum
Tamam Allah kabul etsin insallah çok güzel düşündün9 u yazdım sana canım
Ziyaretçileri nerden görüyon kız47 oldu bak iman power cüzü duydular kıyamam
Amin İnşallahTamam Allah kabul etsin insallah çok güzel düşündün
Böyle oluyor ya açılmıyor
Sanırım doküman bozuk şair burda ne diyor acepPlay stordan gogıl dökümanı indir bakalım
BilmiyorumM Musluk Suyu tecvid biliyomusun?
Geçmiş olsun parol varsa iç iyi geliyor soğuk algınlığına ağrılara falanBugün camda balkonda üşüttüm galiba.
Hemende hamlıyor vucut zaten öyle yorgun hissediyorum ki boğazımda bi gerginlik var gözlerim sızlıyo inş üşütmedir sadece
Desteklenmeyen dosya diyoda rtf dosyasını bilmiyorum hiç canım belki senin tele uygun başka program vardır açan.Sanırım doküman bozuk şair burda ne diyor acep
Bilmiyorum
Evet inş tam anlamıyla öğrenirim. Çok istiyorum böyle su gibi hatasız okumayı. O yüzden hiç bilmiyorum diye doldurdum formu.Asıl mesele mahreçler. Onların olmaması mana değiştiriyor. Tecvidde bir kere öğrendin mi hep uyuluyo kurala zaten
Geçmiş olsun parol varsa iç iyi geliyor soğuk algınlığına ağrılara falan
Sanırım başka çarem yok bi arayıp soruyum ezber yapacaktı şiir göndermiş şiirin tümünü de aradım Google'dan bulamadım canım sıkıldıDesteklenmeyen dosya diyoda rtf dosyasını bilmiyorum hiç canım belki senin tele uygun başka program vardır açan.
Ssna yollayan öğretmenden başka şekilde göndermesini isteyebilirmisin?
Geçmiş olsun inşallah sabaha birşeyin kalmazEtol aldım bi tane
Evet inş tam anlamıyla öğrenirim. Çok istiyorum böyle su gibi hatasız okumayı. O yüzden hiç bilmiyorum diye doldurdum formu.
İnş tek korkum kız. Hoca online dersten atarsa hakkı varKolaylaştırdık diye ayet var musluğum Allah kolaylık veriyo gerçekten nasıl birleştirip okuduğuna şaşırıyosun