- 11 Nisan 2007
- 83.047
- 481.961
Samimi olduğun veli varsa özelden yazsan en azından şiiri göndermez miSanırım başka çarem yok bi arayıp soruyum ezber yapacaktı şiir göndermiş şiirin tümünü de aradım Google'dan bulamadım canım sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samimi olduğun veli varsa özelden yazsan en azından şiiri göndermez miSanırım başka çarem yok bi arayıp soruyum ezber yapacaktı şiir göndermiş şiirin tümünü de aradım Google'dan bulamadım canım sıkıldı
İnş tek korkum kız. Hoca online dersten atarsa hakkı var
Ama ablamın arkadaşı 3 çocukla hafızlık öğrendi. Çocuklara sakinlik geldi diyordu hep. Aklımda o var hep.
İyi gecelerGözlerim gitti iyice yatayım ben iyi geceler hepinize ❤
İki kişi vardı onlarda benim gibi açamamislar yarın inşallah öğretmene soruyum artık ezberleyebildigi kadar okusunSamimi olduğun veli varsa özelden yazsan en azından şiiri göndermez mi
İyi geceler Allah rahatlık versinGözlerim gitti iyice yatayım ben iyi geceler hepinize ❤
İnşallah canım düzeltmek için önerilere de açığımTamam inşaallah düzelir zamanla
Yarın bi öğretmene sorcam canım inşallah bi çözüm bulunur hiç te anlamam böyle alengirli şeylerdenBazen ek uygulama gerekebiliyor telefon gönderilen dosyaların türünü desteklemediği için. :)
Alırım anahtarlarını maykYarın bir fırtına esecek tellik fırtınasi. Var mı kendine güvenen babayigit.( Çok mu iddialı oldu gi)
Günaydın canım napaydun gece 4 deGünaydın