Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamen zevk meselesi biliyorum da ne bilim hani şöyle kıpır kıpır olsa azcik için açılsa içinin sıkıntısı gitse diye dedim di :) bende genckene bağırta bağırta dinliyordum da şimdi yaşlandım kafam götürmüyorAtaayemi zeynepyu neyini beğenmedin kız müziğimin aa bide mıy mıy demiş
Hareketli dinleyemiyorum hiç müzikte dinleyemiyorum eskisi gibi.
Açarsam tam beni ağlatıcak şeyleri bulup açıyorum zaten
Tamamen zevk meselesi biliyorum da ne bilim hani şöyle kıpır kıpır olsa azcik için açılsa içinin sıkıntısı gitse diye dedim di :) bende genckene bağırta bağırta dinliyordum da şimdi yaşlandım kafam götürmüyor
Tamam canımMonopoly oyunumuz geldi bugün. (Netten almıştık) kaynımlar geldğ saatlerdir oyun oynuyoruz
Ne iş yaptımmm az ama yazayım
Kahvaltı hazırla kaldır
Salon ve koridoru süpürge yaptım
Nevresimler değiştirdim
Çamaşır Mak açtım, astım.
Balkonu yıkadım.
Yemeği eşim yaptı sonra o topladı. Bende çocuklar gelecek diye incir uyutması, mercimek köftesi yaptım. Birde mısır patlattım. Son olarak çıkan bulaşıkları yerleştirdim makinaya. Öyle yani :)
Nego cüz kalırsa annem de okur bir tane.
Aynen valla çok büyük sevaba girdi
Aynen valla çok büyük sevaba girdi
Canim ben çok yavaş okuyorum tüm cüzu okuyabilecek kabiliyetim yok İnternetten dinleyerek takip etsem olurmu ramazanda da o şekilde hatim yapıyorumHanımlar 10 mart malum Miraç kandili. O güne kadar bir hatim yapalım mı,ne dersiniz isteyenlerle?
Birde diyanetin bu uygulaması var çok güzel,cüz alıp hatime katılıyorsunuz,katılmak isteyenler için ekliyorum
MİRAÇ KANDİLİ HATM-İ ŞERİFİ - Câmiakademi
Değerli Genç Kardeşim! Miraç kandili yaklaşıyor malumun. Bu günleri değerlendirmek amacıyla sen ve senin gibi genç kardeşlerimle beraber bu kutlu zaman dilimlerini Kur'an-i Kerim okuyarak, zikir ve tesbihle meşgul olarak geçirmek istiyoruz. Duası Miraç Kandilinde Mescid-i Aksa'da yapılacak...camiakademi.com
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
Devitamini
@Anka
@Suskunhanim
Açmadan önce neden açılmadığıyla ilgili bişey çıkıyomu ekrandaBizim okul komple bip e geçti öğretmenin gönderdiği dokümanlar açılmıyor benim başka bi program falan yüklemem mi lazım beceremedim teknoloji özürlü bana bi yardım
Bazen ek uygulama gerekebiliyor telefon gönderilen dosyaların türünü desteklemediği için. :)Bizim okul komple bip e geçti öğretmenin gönderdiği dokümanlar açılmıyor benim başka bi program falan yüklemem mi lazım beceremedim teknoloji özürlü bana bi yardım
38 mi  ben en son o kiloyu ilkokulda görmüş olabilirim sen 52 ye çıkabilmek için neler yaptım derken ben kendimi o kiloya inmiş olarak hayal etmeye çalıştım onu bile başaramadım gözümde canlandıramadım bileBu kiloya çıkabilmek için neler yaptım bir bilsen yanlış anlamadın çıkabilmek için dedim 38 i görmüş adamım
Yok canım o dinleme hatimi bu okuma okunması lazım hepsinin.Canim ben çok yavaş okuyorum tüm cüzu okuyabilecek kabiliyetim yok İnternetten dinleyerek takip etsem olurmu ramazanda da o şekilde hatim yapıyorum