- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
Başvurucam şimdiYa senden de olsun canlı dersler ama istediğin saat oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başvurucam şimdiYa senden de olsun canlı dersler ama istediğin saat oluyor
Çok şanslısın bende düşünüyorum daha seri okumak için aslındaBenim canlı hocam da eşim :))
Çok şanslısın bende düşünüyorum daha seri okumak için aslında
Takip ediyorum aynenBiri seni dinlemeli yanlış varsa çıkarmalı o zaman çok farkeder.
Sende aynı zamanda mukabele takip eder gibi kuran takip et oda çok faydalı.
Bitirebileceğime inansam alırdım ama maalesef okuyuşum çok hatalı ve yavaş düzeltmem gerekliO zaman hanımlar kim hangisini alıyor yazsın.Ben manevi sayfama da ekliycem,duruma da koyarım.İnşaallah bir hatim yaparız
Tamam4 ve 5 i de arkadaşım aldı
3ü alabilir miyim ?
29 ziyaretçi bi dezenfekte edin elinizi yüzünüzü
Yine kendiyle sohbet ediyordu47 oldu bak iman power cüzü duydular kıyamam
Canım son halini attım3ü alabilir miyim ?
Yine kendiyle sohbet ediyordu
Tamam inşaallah düzelir zamanlaBitirebileceğime inansam alırdım ama maalesef okuyuşum çok hatalı ve yavaş düzeltmem gerekli
Diğer sayfada gördüm canım 13 de olabilirCanım son halini attım
27 28 29 30 olur benimkiHangilerini almak isterseniz yazın hanımlar
Çok iyi yaptın inşaallah uyar saatleri deBaşvurdum kursa inş geç kalmamışımdır kayıt için. Kursa gitmek şuan için zor bana. İki seçenek vardı kuran biliyorum iletmek istiyorum bir de hiç bilmiyorum. Ben hiç bilmiyorumu seçtim kökten iyi öğreneyim diye. İnş faydalı olur bana hem kafam dağılır tüm gün ev de bir iş yaptığım yok.
27 hariç öbürleri alındı canım.Etiketliyeyin konuya bak sen27 28 29 30 olur benimki
Bende bitane cüz alabilirim negoÇok iyi yaptın inşaallah uyar saatleri de
27 hariç öbürleri alındı canım.Etiketliyeyin konuya bak sen
Herhangi birine yazayım mı?Bende bitane cüz alabilirim nego