- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
4 e kadar maratona gidiyorum Bonus Geliyonmu
Geldim bebek seni yalunuz bırakırmıyım kamooon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olduğu kadar artık canımİnşirah suresi okumaya çalış canım rabbim ferahlık versin
Benim mutfak pek ilerlemedi yaa oğlanlar çok huysuz ama bakalım yarın eşimle yaparız belki
Olsun ramazana temiz girmiş olursunNego Ben mutfakta bişey yapamadım sadece bi camını sildim karda çok kötü olmuştu diye.
Kiler dolabı yapılıyo onu bekliyorum onu yerleştirirken diğerlerinide yerleştirmiş olucam 2 haftaya gelmesini bekliyorum inşallah daha uzun sürmez.
Konserveler erzaklar ona geçicek diğer eşyalarda boş kalanlara dağıtılcak çok iş var yani.
Ama inşallah ona kadar fırını aspiratörü falan ayrıntılı yaparım.
Geçmedi mi hala,ne ağrısı ki böyleBaharatlık kaldı negom bi o da karın ağrım geçsin yaparım inş.
Eline sağlıkMutfağın prizlerini sildim birazdan da kapıları silicem
Eline sağlıkİkinci yapılamayan maratondan bildiriyorum ilk maraton sonrası oyun sözüm vardı oğluma unutmuşum balkona bı su tutup WC ye çamaşır suyu döküp bıraktım oyunumu oynadım,şimdi lavaboyari yıkayıp dinlenme faslına geçeceğim.mumkunse iki saat hiçbir şey yapmak istemiyorumsonrası hak kerim
Canım video atayım bakarak yap,bende öyle yaptımNego yetiş imdadıma senden gaza geldim kaymakları biriktirdim 5 hafta oldu plastık kapta biriktirdim buzlukta şimdi ben bunu nasıl tereyağı yapacam. Buzluktan çıkarıp çözülmesini bekleyecekmiyim içine birşey koyacak mıyım en ince detayına kadar anlat bana lütfen yüzümü ak eyle hadi güzel Nego m benim
Çok sağol canım benimOlduğu kadar artık canım
Olsun ramazana temiz girmiş olursun
Geçmedi mi hala,ne ağrısı ki böyle
Eline sağlık
Eline sağlık
Canım video atayım bakarak yap,bende öyle yaptım
Tek tavsiyem,küçük küçük toplar yap böyle tek kullanımlık.Kullandıkça çıkarırsın buzluktan
İlk defa yapacağım dua edinde becerebileyimBen de evde yaparım daha güzel oluyor hazırlardan
Beceremicek bişey yok ki suyu bitene kadar yoğurup buzlu suda yıkayacaksın. Ben ilk yaptığımda yerde yapmıştım alttan ısıtma olunca ev yağ erimiştiİlk defa yapacağım dua edinde becerebileyim
Ben de evde yaparım daha güzel oluyor hazırlardan
Her ay klasik ağrıGeçmedi mi hala,ne ağrısı ki böyle
Ben elimle yoğuruyorum her hangi bi alet kullanmıyorum. Hamur yoğurur gibi uzun uzun yoğuruyorumBenim mikseri yok direk robot la başlasam birşey olur mu ki
Bu hangi boyut yiğidimGeldim bebek seni yalunuz bırakırmıyım kamooon
Geldi şükür Allah razı olsun maraton lafını duymasam bı dünya uyusuklanirdim sonra da elim ayağıma dolanirdiÇok severim yazmayı
Kolay gelmiştir inşallah
AA her hafta beşlik ben de süt alırım, atsam kaymaklarini olur muOlduğu kadar artık canım
Olsun ramazana temiz girmiş olursun
Geçmedi mi hala,ne ağrısı ki böyle
Eline sağlık
Eline sağlık
Canım video atayım bakarak yap,bende öyle yaptım
Tek tavsiyem,küçük küçük toplar yap böyle tek kullanımlık.Kullandıkça çıkarırsın buzluktan
Öyle içim sıkılıyo ki hafif bi müzikle iş yapmaya çalışicim kafam dağılsın inşallah
Buyrunuz
Canım kavanoz içine koyup yayık gibi çalkalayabilirsinMikserle değilde elimde kaşıkla çırpsam olur mu ben kek yaparken hep öyle çırpıyorım oluyor
Çok iyi olur canım Allah razı olsunHanımlar 10 mart malum Miraç kandili. O güne kadar bir hatim yapalım mı,ne dersiniz isteyenlerle?
Birde diyanetin bu uygulaması var çok güzel,cüz alıp hatime katılıyorsunuz,katılmak isteyenler için ekliyorum
MİRAÇ KANDİLİ HATM-İ ŞERİFİ - Câmiakademi
Değerli Genç Kardeşim! Miraç kandili yaklaşıyor malumun. Bu günleri değerlendirmek amacıyla sen ve senin gibi genç kardeşlerimle beraber bu kutlu zaman dilimlerini Kur'an-i Kerim okuyarak, zikir ve tesbihle meşgul olarak geçirmek istiyoruz. Duası Miraç Kandilinde Mescid-i Aksa'da yapılacak...camiakademi.com
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
UcanSupurge