- 10 Mayıs 2019
- 4.019
- 11.069
İçtim canım Allah razı olsun iyiyim sabaha geçtiIlık süt iç iyi gelir midene. Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçtim canım Allah razı olsun iyiyim sabaha geçtiIlık süt iç iyi gelir midene. Geçmiş olsun
Tesekkür ederim nego İyiyim çok şükür aksam cok kötüydüm baya kustum afedersiniz ama rahatlattı. Öyle uyudum bişeyim yok şimdi işimin başındayım temizlik bitti bileGeçmiş olsun, şimdi nasılsın?
Allah kabul etsin canım2 makine çamaşır yanıbaşımda beni bekliyor ama hiç katlayasım yok orucluyum bugün uyumuyorum da anca bursa takılıyorum
Kolay gelsin canım ben de evi süpürdüm koltukları silersem çok iyi olacakTeşekkür ederim bugun iyiyim şükür evi temizledim. Lahana haşladım içini hazırladım şimdi kızı uyuttum sarcam sonra detaylı yazarım. İnternette düzeldi şükür
Benimde oğlum çok hevesli ev işlerine ama kızım nefret ediyor çok dağınık negoo yla aynı burç birdeBugün küçük oğlumla yaptım işlerimi
Birlikte bazaların altını açtık hurç içlerini düzenledik bir nevi taşınmaya hazırlık oldu. Kirli çamaşırları makineye koyduk beraber. Koltuk minderlerinin üzerinde zıpladık. Banyo temizledim o da bezi felan verdi bana sıvı sabunluğu sildi. Böyle olunca bunaltmadı da beni bundan sonra her gün yaptırıcam çok hevesli zaten
Teşekkür ederim@Gonulmeyvesi Z zeynebzeyneb doğum yaptığınız için listeden çıkardım,vaktiniz olmaz diye.Ne zaman isterseniz eklerim
Negoyla aynı burç deyince istemsiz güldüm canım kusura bakmaBenimde oğlum çok hevesli ev işlerine ama kızım nefret ediyor çok dağınık negoo yla aynı burç birde
İnşallah çok dertliyimNegoyla aynı burç deyince istemsiz güldüm canım kusura bakma
Her bireyin yapısı farklı oluyor canım zamanla öğrenir o da. Çocukken bende hiç sevmezdim. Çıkardığım kıyafeti katlamazdım bile. Temizlik desen annem yaptırmazdı hiç. Evliliğimin ilk yılları zor oldu biraz ama şimdi gayet temiz ve düzenliyim. O da sever belki zamanla
Benimde koltukları bide mutfagın halısında bikac leke var onları silmem lazım gece yatmadan düşünüyorum inşallah içimden gelir de yaparımKolay gelsin canım ben de evi süpürdüm koltukları silersem çok iyi olacak
Negoo Hangi burç kız Başak mı yoksaBenimde oğlum çok hevesli ev işlerine ama kızım nefret ediyor çok dağınık negoo yla aynı burç birde
Sildim şükür canım rahatladım çocuk olunca sürekli bir şeyler döküp ediyor Allahtan leke tutmuyor ama nemli bezle silmek gerekBenimde koltukları bide mutfagın halısında bikac leke var onları silmem lazım gece yatmadan düşünüyorum inşallah içimden gelir de yaparım
Dedi ve dışarı çıktı yürüdüMaraton isteyeeeennnnnnnn
Yok terazi ikiside işte benimki bir umut belki birgün düzenli olur temiz olurNegoo Hangi burç kız Başak mı yoksa
Sildim şükür canım rahatladım çocuk olunca sürekli bir şeyler döküp ediyor Allahtan leke tutmuyor ama nemli bezle silmek gerek
Benim eşim de terazi düzenlidir hakikaten yoksa sınavım olurdu resmen ben de düzen takıntılıyım çok toplarım aynı şekilde yerleştiririmYok terazi ikiside işte benimki bir umut belki birgün düzenli olur temiz olur
Ayyyyy kıyamam Allah nazarlardan korusun sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin çok tatlı yaaa 41 kere masallahEki Görüntüle 2789423
Herkese merhabaaa, tanıştırayım efendim, kızım Beyza
İlk 3 ayımız biraz zor geçti hatta ben hiç bitneyecek falan diyordum ama şükürler olsun kızım buyudu. Hâlâ günlerimiz kolay diyemem ama kızım artık bana gülümsüyor, agular yapıyor
Evim duzenini de yavaştan oturtmaya calisiyrium artık kızım izin verdiği müddetçe.
Bu arada herkesin mübarek 3 ayları hayırlı olsun, Rabbim bizleri sağlıkla Ramazan'a ulastirsin
Odak noktası mutfak bu haftanın temizlik noktası.Pazar gününe kadar bitecek.Maddeleri herkes kaydetsin telefonuna,bittikten sonra yanlarına tik atıp sayfada paylaşılacak.
Belimize,elimize,boynumuza,kolumuza kuvvet.Çiçek gibi olsun evimiz
Mutfak:
Dolaplar iç dış silinip düzenlenecek
Beyaz eşyalar çekilecek(buzdolabı, fırın, dondurucu, bulaşık makinesi varsa çamaşır makinesi) altları ve kendileri dıştan silinecek
Buzdolabı içi temizlenecek
Fırın içi temizlenecek
Aspiratör, davlumbaz temizlenecek
Ocak ayrıntılı temizlenecek
Bulaşık makinesi iç temizliği yapılacak
Duvarda fayans varsa silinecek
Kullanılmayan eşyalar elden çıkarılacak
Kiler dolabı düzenlenecek
Mutfakta kanepe varsa içi düzenlenecek
Cam, balkon kapısı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Masa ve sandalyeleri silinecek