- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 saat sallayıp binbir zahmetle uyuttuğum çocuğu bağırırken uyandırdılar tekrar başa döndüm daha elimde yıkanacaklar vardısaatte kahve mi demiştim ki sen missin
Sorun tek bende zannettim dedim galiba banlandim :)Günaydın kızlar şükür kavuşturana site açılabildi sonunda
Ben her gün açtığım için şoka girdim her gün 5 sepetŞöyle ki haftalık 3 makine çamaşır birikiyor 1 günde yıkıyorum bunu nego onlarda kuruyana kadar ertesi gün 1 makine daha yıkıyorum etti mi 4 makine kuru çamaşır. Oturup katlarsam o yığını da evet 5 sepet katlanmış çamaşırım oluyor. 1 haftalık hasılatım
Bıçakladıpı yeri söylerken açtım şok oldum. Pislik. Çocukları da nasıl doldurmuştu. Allah belası.M Musluk Suyu Müge açtın mı,pislik adam
Tabi canım toplamadan yattığını itiraf etmemiştin yoksaYaaa niden sadece sen
Şu an atsam pek fotojenik olmaz. Yani dağınıklıkla alakası yok, ışıktan dolayı yanlış anlaşılma olmasın
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın?Aksam annemden geldim arkadaslar ben ama yediğim bişey mi dokundu anlamadım midem falan bulanıyor çok kötüyüm. Sabaha insallah iyi olurum temizlik yapmam lazım iki gündür el değmiyor
aynen bende oyle sandımSorun tek bende zannettim dedim galiba banlandim :)
Benim büyük kendi yıkanıyor artıkBenim biri zaten çok büyük benle işi yok.
Diğerlerinide büyüdüler diye birlikte yıkamıyorum büyük kıza kendi yıkanabilsin diye öğretiyorum falan
Ahh canıım hiç ban yemediğin nasıl belliSorun tek bende zannettim dedim galiba banlandim :)
Benim büyük kendi yıkanıyor artık
Tiksindim adi pis, ayy susayımBıçakladıpı yeri söylerken açtım şok oldum. Pislik. Çocukları da nasıl doldurmuştu. Allah belası.
Benimki erkek tabi saç yokBenimkide yıkanır öğrettim bi çok şeyide saçları anca işte yeni yeni güzel köpürtebilmeyi öğreniyo