- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Bende ifşa olurum diye tırsıyorumYaaa niden sadece sen
Şu an atsam pek fotojenik olmaz. Yani dağınıklıkla alakası yok ışıktan yanlış anlaşılma olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ifşa olurum diye tırsıyorumYaaa niden sadece sen
Şu an atsam pek fotojenik olmaz. Yani dağınıklıkla alakası yok ışıktan yanlış anlaşılma olmasın
Yok ya sanmam, ama bilemedim. Mutfağın farklı mı ? Misal benim KV nin mutfak dolapları fıstık yeşili. Kaç tane fıstık yeşili mutfak dolabı vardır ki :)Bende ifşa olurum diye tırsıyorum
Ben almayım canım yazmayı unutmuşum bir ara çamaşır da katladım katlanacak yok çok şükürBenimle çamaşır katlamaya var mısınız saat 21 de
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
MUSER=947697]@Limonsuzzcay[/USER]
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
Aynen ya eşim benim iki üç katımı yiyor hic kilo almıyor Ben zayıflamıştım aslında iyiydim ama hamilelikten kalan kilomu veremiyorum şimdiEvet aynen öyle bir de böyle söyleyince kimse inanmıyor :/ çok kolay kilo alıp aç yaşayınca kilo veriliyor :/
İlaç bende de kilo verdirmedi ama kilo almamı yavaşlattı hareketlerim Hızlandı falan :/
Benim bulaşıkla sorunlarım var negoo onu çözmeye çalışıyor sağolsunYaaa niden sadece sen
Allah razı olsun canım okuyorum çok şükürTesbih hatırlatması çekenler dikkate almasın
Üç aylar boyunca her gün arefe günüde dahil olmak üzere:
1000 estağfurullah
1100 kelimei tevhid
100 subhanallih ehadissamed
Yapabilen 100 ihlas
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
Hergun maratona katilamayabilirim, kizimin uyku saatleri çok düzenli değil ama gün içinde yaptıklarımı her akşam paylaşırım bana da motivasyon olurListeye ekliyeyim mi yeniden?
Ben üç taneyi bir seferde yikayabiliyom şimdiden soyleyim de hile yaptı demeterliksuu bi dahakine çocuk yıkamada kapışalım
Kayıp düşmüyomu çocuklar hele üşengece bak yaBen üç taneyi bir seferde yikayabiliyom şimdiden soyleyim de hile yaptı deme
Üç leğen yan yana Koyuyon. Hepsini şampuan salur şupur yıkama cikarma. Yarın kapusakKayıp düşmüyomu çocuklar hele üşengece bak ya
Bu mesajı şimdi görüyor olmam içler acısı ama zaten temizlemiş olmam müthiş24 şubat ödevi @Birtekefem den
Bugünki ödevimiz mutfak ve holü fayans olanlara gelsin fayans arası fırçalama beyazlatma ve bir baza altı düzenleme
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
Bu mesajın geldiği saatlerde misafir için hamur yogurum dizman(yöresel hatta göçmen) sonra oğluma pişi (hamur kızartması, misafire mercimek köftesi hazırlamış, mutfağı toplayip makineyi çalıştırmış ve ev supuruyordum
13.30 da silme süpürme işini bitirip WC lavabo yıkandıktan sonra çocukları ve kendimi aklayip pakladimDuyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn
13:30 da büyüüüük maraton var.
Dıtdıdı dıttttttttttt
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
O saatlerde de uzaktan eğitim alıyordum, çamaşır yıkayan adım bekliyor yoksa seve seve katlardimBenimle çamaşır katlamaya var mısınız saat 21 de
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
Allah şifa versin canımAksam annemden geldim arkadaslar ben ama yediğim bişey mi dokundu anlamadım midem falan bulanıyor çok kötüyüm. Sabaha insallah iyi olurum temizlik yapmam lazım iki gündür el değmiyor
Ilık süt iç iyi gelir midene. Geçmiş olsunAksam annemden geldim arkadaslar ben ama yediğim bişey mi dokundu anlamadım midem falan bulanıyor çok kötüyüm. Sabaha insallah iyi olurum temizlik yapmam lazım iki gündür el değmiyor
Bu saatte kahve mi demiştim ki sen missinNego benim oğlan çıldırdı yine. Zorla uyuttum. Kahve içip dalıcam mutfağa.
Allah razı olsunTesbih hatırlatması çekenler dikkate almasın
Üç aylar boyunca her gün arefe günüde dahil olmak üzere:
1000 estağfurullah
1100 kelimei tevhid
100 subhanallih ehadissamed
Yapabilen 100 ihlas
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Ayla-
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
@Brokilo
A Anka
S Suskunhanim
Kaç yasindalar ?Üç leğen yan yana Koyuyon. Hepsini şampuan salur şupur yıkama cikarma. Yarın kapusak
Hepsini bide fırçala durula çıkartÜç leğen yan yana Koyuyon. Hepsini şampuan salur şupur yıkama cikarma. Yarın kapusak