- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Ayy bende güldümGülmeyim diyorum zor tutuyorum kendimi teyzesi kolun a ne oldu ıslanmış diyor oda b.k diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende güldümGülmeyim diyorum zor tutuyorum kendimi teyzesi kolun a ne oldu ıslanmış diyor oda b.k diyor
Siz bakışın,biz yolları ayırdıkKoltuğun üstündeki çamaşırlar ne güzel bakıyor bana
1 günde 5 sepet değildir heraldeBizim evde her bireye bir sepet çamaşır katlıyorum tepeleme. Toplam 5 sepet çamaşır oluyor 5 günde ancak yerlerine yerleştiriyorum,her güne bir sepet şeklinde. O süre zarfında çamaşırlık tekrar doluyor zaten
Bez-dim .
Biz ciddiyiz evlenecez vermezlerse kaciracamSiz bakışın,biz yolları ayırdık
Donlari çorapları 0.5 den sayiyoz bonus. Küçük parça oldukları için. 11 dön 5.5 çamaşıra 10 çift çorap 5 çamaşıra tekabül ediyor.11 don 10 çift çorap 8 parça çamaşır 2 parça ütü terliksuu çok değildi elimin kiri
Donlari çorapları 0.5 den sayiyoz bonus. Küçük parça oldukları için. 11 dön 5.5 çamaşıra 10 çift çorap 5 çamaşıra tekabül ediyor.
26 camasirla birinci benim haha öldüm
26 camasirla birinci benim haha öldüm
Ben anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruzGelmez gelmez at sen
Yok o bana özelBen anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruz
Şöyle ki haftalık 3 makine çamaşır birikiyor 1 günde yıkıyorum bunu nego onlarda kuruyana kadar ertesi gün 1 makine daha yıkıyorum etti mi 4 makine kuru çamaşır. Oturup katlarsam o yığını da evet 5 sepet katlanmış çamaşırım oluyor. 1 haftalık hasılatım1 günde 5 sepet değildir heralde
Ama atmak istersen sen de at tabii yoldaş ol banaBen anlamadım temizlikten sonra tezgah fotosu mu atıyoruz
Yaaa niden sadece senYok o bana özel
Şu an atsam pek fotojenik olmaz. Yani dağınıklıkla alakası yok, ışıktan dolayı yanlış anlaşılma olmasınAma atmak istersen sen de at tabii yoldaş ol bana