- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Niye korkuyorum ben Allah imBen karışmam o acı çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye korkuyorum ben Allah imBen karışmam o acı çıkacak
Kurumamistir sanki bence yine katılamıycam çok üzülüyomSoooon 5 dakika
İlk kez katlanacak çamaşırım yok kaynanam sağ olsun bir yığın katladı gelinceBenimle çamaşır katlamaya var mısınız saat 21 de
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Limonsuzzcay
@nnnadal
Amazing family
@Birtekefem
@Brokilo
@Anka
@Suskunhanim
Parayı bulur bulmaz bende alıcam inşallah kurutma makinesiTamam toplar atarım eşim gelmedi daha gelsin yemek yesin 21:30 da geliyor foto en geç
Ben artık kurutmadan çıkar çıkmaz katlıyorum çok şükür ondan bari kurtuldum
Yine bir akşam kendimle yarışırımdır mutfak toplarken.
16 dekke
Ben de gidip toplayayım bari yemek yedik yığıldım kaldımYine bir akşam kendimle yarışırımdır mutfak toplarken.
16 dekke
Anaa benim ütümde yok baya baya düzene sokmuşum işleri benNego bu gazla ütü deme neden biliyomusun çünkü gazlanırım
Kurumuşlar Allah'ım kışın bir saatte niye çamaşır kururkine gi. Subattayiz. .Daha on beş dakka var. Bende belki çamaşırı kurumamiş şanslı kesimdeyimdir amin
Ya yaptim ama kendi kendime yaptim yine size katilamadim annem aradı elimde telefon bi yandan temizledim bi yandan konustum kalbim sizinleydiMaraton sonucun nerde cüvcüv
Hiç niyetim yok,çay zamanıNego bu gazla ütü deme neden biliyomusun çünkü gazlanırım
Kalk hadi kalkKurumuşlar Allah'ım kışın bir saatte niye çamaşır kururkine gi. Subattayiz. .
Ne unutması daha çok diycek ki deli gini gülücekler ona bide. Deme dedikçe der.
Ne anlıyolar bilmiyorum zaten
Gülmeyim diyorum zor tutuyorum kendimi teyzesi kolun a ne oldu ıslanmış diyor oda b.k diyorSen şu sınavı atlat ne maratonlar yapıcaz
Tabiki
Tamam 21.30 da bekliyorum
İlk hedefim kurutma makinesi
Bilmez miyim hiç bayılırsın tüh
Bu nasıl bir aşk böyle olur dakka tutalım
Hiç üstüne düşmeyerek,tepki vermeyerek
Kız ne güzel demiş çok güldümGülmeyim diyorum zor tutuyorum kendimi teyzesi kolun a ne oldu ıslanmış diyor oda b.k diyor
Koltuğun üstündeki çamaşırlar ne güzel bakıyor banaBenimle çamaşır katlamaya var mısınız saat 21 de
@samdan
terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
UcanSupurge