- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlanıyoruz, yüzümüz yer çekimine karşı koyamıyorGit lan burdan nerden çağırdım
Biz anaca yumurtayı çırpıyoruz sen 6 adımda napıyosum gleopatramı olacan başımıza
Maya tüylenme yapabilir dikkat
Kim tüylendiHe onu keşfettik biz geçen haftalarda
Yaşlanıyoruz, yüzümüz yer çekimine karşı koyamıyor
Tüylenmeden bıraktık bi kere yaptık dedik ulan bu saçı besliyodu tüyleride beslemesin ovv şitt o günden beri yapmıyoruzKim tüylendi
Göbek ?Yüzümden önce çekime girmesi gereken yerler var
Yumurta akı ile yapabilirsiniz maskeTüylenmeden bıraktık bi kere yaptık dedik ulan bu saçı besliyodu tüyleride beslemesin ovv şitt o günden beri yapmıyoruz
Göbek ?
Yumurta akı ile yapabilirsiniz maske
Bende de var o. Hatta yazın kocaman olmuştu ablam dedi ki hamile misin? O zaman diyet yaptımBonusun yüzü gülür mü
C vitamin de var da çok pahallıHalk işi evet hiyorülrürüürür asitiyle falan halk napsın
Bende de var o. Hatta yazın kocaman olmuştu ablam dedi ki hamile misin? O zaman diyet yaptım
Şimdide yaşlanma karşıtı Krem reklamı ne konuşsak çıkıyor
Gördün mü gerçekten? Bi kere 100 bi kere 91 görmüşlüğüm varUcanSupurge sende az zayıf değilsin dimi gördük çarşaf çarşaf resimlerini üflesem uçacaksın
Uff bende hamileyken 95 i görmüştüm tartıya çıkınca oh şükür almamışım kilo dedim hemşire tuhaf tuhaf bakmıştı :)Gördün mü gerçekten? Bi kere 100 bi kere 91 görmüşlüğüm var
Gördün mü gerçekten? Bi kere 100 bi kere 91 görmüşlüğüm var