- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.550
Öylemi tahriş falan mı yapıyo acaba bende bişey olmadı gerçi amaYumurta akı tek başına biraz sıkıntılı cilt için içine bal eklenirse daha iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi tahriş falan mı yapıyo acaba bende bişey olmadı gerçi amaYumurta akı tek başına biraz sıkıntılı cilt için içine bal eklenirse daha iyi olur
Köpürüyo ya daha kolay sürülüyo baya beyazlatıpta köpük sürülüyoBen cirpmadan kırdım sürdüm yumurtayı
Bugün zaten öyle bi temizlik yapacağım inanıyorum17 Şubat ödevi @morkagit ten
1. Ödev; evdeki tüm çöp kutularını temizleyip dezenfekte etmek
2. Ödev; TV ve TV ünitesinin tozunu almak
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
@Birtekefem
@nnnadal
Yok tahriş hassassa cildin yapar ama benim demek istediğim uzun vadeli etkisi cildi kurutup karışıklığa neden olur tek başına kullanmak o yüzden genelde balla karıştırılması önerilir ki kolojeni sabitleyebilsin başka şeylerde karistirilabiliyor ama çok bilmiyorum çünkü evde hazırlamıyorum genelde ben disaridan alıyorumÖylemi tahriş falan mı yapıyo acaba bende bişey olmadı gerçi ama
Yok tahriş hassassa cildin yapar ama benim demek istediğim uzun vadeli etkisi cildi kurutup karışıklığa neden olur tek başına kullanmak o yüzden genelde balla karıştırılması önerilir ki kolojeni sabitleyebilsin başka şeylerde karistirilabiliyor ama çok bilmiyorum çünkü evde hazırlamıyorum genelde ben disaridan alıyorum
Bak bakalım herkes farklı şeyler anlatıyor şems var ona da bak en azından doğru olanı buluruz belki ben yanlış biliyorumdurTek kullanılıyor diye biliyorum ama doğrudur çok mantıklı dediğin yıllar önce suna dumankayadan duymuştum ben tv de aklımda olsun tekrar bakayım
Bidaha kine bende köpük yapıp süreyimKöpürüyo ya daha kolay sürülüyo baya beyazlatıpta köpük sürülüyo
yüzüme yumurta yaptım aksam yikadim ama koku kalmis. kucuk oglumla uyuduk kötü kokuykosun dedi bana hayatimda ilk defa bu cümleyi duydum beynimden vurulmus gibiyimAktif Lora naptın?
Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor gerçi yumurta sürene kadar böyle bi sıkıntı yoktuyüzüme yumurta yaptım aksam yikadim ama koku kalmis. kucuk oglumla uyuduk kötü kokuykosun dedi bana hayatimda ilk defa bu cümleyi duydum beynimden vurulmus gibiyim
Tek beyazı sanki korkmuyor gibi :) kız kardeşim sarısına karbonat koyup sürüyor o kötü kokuyoryüzüme yumurta yaptım aksam yikadim ama koku kalmis. kucuk oglumla uyuduk kötü kokuykosun dedi bana hayatimda ilk defa bu cümleyi duydum beynimden vurulmus gibiyim
bidahakine beyazini sürücem sadeceTek beyazı sanki korkmuyor gibi :) kız kardeşim sarısına karbonat koyup sürüyor o kötü kokuyor
yüzüme yumurta yaptım aksam yikadim ama koku kalmis. kucuk oglumla uyuduk kötü kokuykosun dedi bana hayatimda ilk defa bu cümleyi duydum beynimden vurulmus gibiyim
Duşa girmeden sarısını sürüp koş duşa yadabidahakine beyazini sürücem sadece
bidahakine beyazini sürücem sadece
Manyak seni biz sarısı demedik ki ıyy öte git kokusu burnuma geldi ya
Sarıyı da mı sürdün demedik mi sadece beyaz diye çocuk haklıymış bacım darılma yavruyabidahakine beyazini sürücem sadece
cocuğa eziyet ettim o zaman bide sensin o dedim sarisini sürdüm cok da gerilmedim acikcasi bu yüzdenmişManyak seni biz sarısı demedik ki ıyy öte git kokusu burnuma geldi ya
gideyimde porçözle telleniyim