- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır evinde ölü bulunmuş,başını çarpmış.Tam ölüm sebebi belli değil..Aaaa Allah rahmet eylesin. Şimdi öğrendim. TV ye bakmadım hiç. Coronadan mı vefat etmiş
Canım buraya yazmadığıma bakma telefonu elime alamadım bugün evi sil süpür yaptıktan sonra mutfaga bir girmişim komple duvarlarını makinelerin altını dolapların içini üstünü sildim bitti mi bitmedi yanında dolapların içinin boyası kalkanlar vardı onları boyadım bitti mi bitmedi sofra bezlerini yıkadım yerleştirdim halısını sildim akşam 5te çıktım bu arada tabi birde oğlanı dışarı çıkardım kar oynadık akşam yemeğini yedik şimdi oglanı yatırıp çay keyfi yapacağım inşallahGörüyorum ki hala işini yapmadan oturanlar var
Hadi maratona 15:00 de rapor bekliyorum.Hadi hadi hadi 🕰
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
Birtekefem
Ayyy bende de oluyor sürekli o yığınİkindiden sonra;
Yemek yaptım.
Ytk odasındaki elbise yığınından kurtuldum (sürekli oluyor başedemiyorum, çadır gibi bir elbise yığını )
Çamaşırları astım
tam yazicaktim biliyo musun ?Nego
UcanSupurge
Aktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Birtekefem
M merve_eymen
Tesbih hatırlatması mesajıdır çeken dikkate almasın. Çektim diye yazanlar vardı da olaki unutan olur falan diye
Aa bugündu unuttum maya varsa mayalanayim bugün hemenpawlover
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
Aktif Lora
mavidelisiii
Ayla-
Saricivcivcikcik
@morkagit
Nego
Geçen salı-cuma başlattığımız geleneksel maske bakım günü hatırlatma mesajı
Yapmaya niyetlendim yapamadim yarin yaparim artik yatagima geçtim kalkmaya üşeniyorumpawlover
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
Aktif Lora
mavidelisiii
Ayla-
Saricivcivcikcik
@morkagit
Nego
Geçen salı-cuma başlattığımız geleneksel maske bakım günü hatırlatma mesajı
Aa bugündu unuttum maya varsa mayalanayim bugün hemen