- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Darılma canım sana da erderya dediEvet süpürgeye dedi aslan diye ne var yanlışmı trip atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darılma canım sana da erderya dediEvet süpürgeye dedi aslan diye ne var yanlışmı trip atıyorum
Görüyorum ki hala işini yapmadan oturanlar var
Hadi maratona 15:00 de rapor bekliyorum.Hadi hadi hadi 🕰
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Coolpeople
@Birtekefem
Yoo dostum beni bilirsin önce iş sonra keyif iyi yapmışsın normal yap gitsin diyetiGelir gelmez mi insan bi çay kahve ikram eder çok ayıp negoo
daha fazla dayanamadım yemeğimi yedim gözüm açıldı biraz azcık sindireyim etraf toplarım şöyle hızlıca.
Geçmiş olsun canımNego Hoş geldin canım
Bende tam maraton saatinde kalkıp evi toparladım. Bugün başım çok ağrıyor kız gece uyumadı hiç
Bir çorba yaptım şimdi de. Makineye bulaşıkları yerleştirip evi süpürürüm şimdi de.
Nasip:)işyerinden yeni çıktım bennn...
Yoo dostum beni bilirsin önce iş sonra keyif iyi yapmışsın normal yap gitsin diyeti
Yanlış anlamışım ciddenYaa benim de öyle olmam lazım işte keyif yapcam derken işe sıra gelmiyor
Apayı bozmadım saati erkene aldım yanlış anlaşılmasın
Evet canım hata veriyorSitede bi sorun mu var.neye tıklasam beyaz ekran çıkıyo bakim bunu napcak
bende cok üzüldüm ya. kıymetliydi benim icin konusmalari hep deşarj olurum onunla.Doğan Cüceloğlu vefat etmiş,çok üzüldüm.Daha demin kitabını okurken ne güzel tespitleri var diyordum...
aha sabah durumlarına baktım 16 şubatta canlı yayını vardı hatırlatma kurdum şok oldum şu anDoğan Cüceloğlu vefat etmiş,çok üzüldüm.Daha demin kitabını okurken ne güzel tespitleri var diyordum...
Çocukken annesini kaybetmiş,hep onu anlatışı gelir gözümün önüne,kaç yaşına gelmiş yıllar geçmiş ama ağlıyor. Annen yoksa kimsen yok...bende cok üzüldüm ya. kıymetliydi benim icin konusmalari hep deşarj olurum onunla.
Şaşkınım,hastaymış..D
aha sabah durumlarına baktım 16 şubatta canlı yayını vardı hatırlatma kurdum şok oldum şu an
Evet ya ülkemiz için büyük kayıpDoğan Cüceloğlu vefat etmiş,çok üzüldüm.Daha demin kitabını okurken ne güzel tespitleri var diyordum...
Çok şaşırdım çok üzüldüm daha orta sonra falan ilk kitabını okumuştum hiç unutamam Allah rahmet eylesin kitapları hazineydi şimdi miraslar daDoğan Cüceloğlu vefat etmiş,çok üzüldüm.Daha demin kitabını okurken ne güzel tespitleri var diyordum...