Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani tahta ve kaşıklara yağmı sürülüyor neden ne yararı oluyorKesme tahtasını tahta kaşıkları yağlamak
Pencere önleri silmek olsun bide
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Tamam. Buraya bildircez mi?Üç aylar tesbihi çekicez ya hergün 1000 tevhid 3 ay sonunda 90 bin olucak inşallah
Tamam. Buraya bildircez mi?
Tamam inşaAllahEvet yazıcazki hergin çekmeyende çeksin itici dövücü güç olsun :)
Kesme tahtasını tahta kaşıkları yağlamak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Bende ni tane vlog da gördüm etiketi de beceremedim zaten yarisi kaldıNasıl yani tahta ve kaşıklara yağmı sürülüyor neden ne yararı oluyor
Listenin yarisi kaldı şimdi devam ediyim mi etiket yapmaya digerlerinideYapmışsın işte zeynepcim sadece eksik kalmış bazı kızlar
CookiieKesme tahtasını tahta kaşıkları yağlamak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Allah kabul etsin canım ben de abdest alayım dün söz verdiğim Meryem suresini okuyayım ondan sonra tespihlerimi çekerim inşallahNego
terliksuu
Aktif Lora
UcanSupurge
Ataayemi zeynepyu
Ben 500 istiğfar ve ilk gün tevhidimi çektim başka kim çekicekti unuttum.
Ben 1100 le başladım öyle devam edicem inş.
Kesme tahtası, kaşıkların yağlandığını ilk defa duydum canım çatlamasınlar diye mi ? Benim kesme tahtalarım çok çabuk dağılıyor ondan mı acep ?Kesme tahtasını tahta kaşıkları yağlamak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
@morkagit
Ayla-
Bendensin ben de bilmiyorumNasıl yani tahta ve kaşıklara yağmı sürülüyor neden ne yararı oluyor
Bende yeni gördüm besliyormus denemedim ama hiç.Allah kabul etsin canım ben de abdest alayım dün söz verdiğim Meryem suresini okuyayım ondan sonra tespihlerimi çekerim inşallah
Kesme tahtası, kaşıkların yağlandığını ilk defa duydum canım çatlamasınlar diye mi ? Benim kesme tahtalarım çok çabuk dağılıyor ondan mı acep ?
Bendensin ben de bilmiyorum
Bende bugün niyet ettim Meryem süresini okumaya hemen gidip okuyum tesbihide çekeyim.Allah kabul etsin canım ben de abdest alayım dün söz verdiğim Meryem suresini okuyayım ondan sonra tespihlerimi çekerim inşallah
Kesme tahtası, kaşıkların yağlandığını ilk defa duydum canım çatlamasınlar diye mi ? Benim kesme tahtalarım çok çabuk dağılıyor ondan mı acep ?
Bendensin ben de bilmiyorum
Aynen canım yoksa akıldan çıkıyorBende bugün niyet ettim Meryem süresini okumaya hemen gidip okuyum tesbihide çekeyim.