- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Aa hiç bilmiyodum alıp deniyim bakim bi. Dün burdan bildirim beklerken koltukta kitap okuyodum oturur vaziyet uyumuş kalmışımBebe yağını ıslakken sürücen biliyon dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hiç bilmiyodum alıp deniyim bakim bi. Dün burdan bildirim beklerken koltukta kitap okuyodum oturur vaziyet uyumuş kalmışımBebe yağını ıslakken sürücen biliyon dimi
Son durulama suyunu verince bebe yağını duştan çıkmadan ıslak vucuda sürücen tekrar su tutabilirsinde tutmayabilirsinde.Aa hiç bilmiyodum alıp deniyim bakim bi. Dün burdan bildirim beklerken koltukta kitap okuyodum oturur vaziyet uyumuş kalmışım
Ben Ramazana kadar 1000 babama 1000 kendime niyetlendim her gün.70 bine tamamlıycam ayrı ayrı inşaallah.Ramazan da hedefim bol Kuran okumak, Allah nasip ederseNego
@terliksuu
@Pasiflora25
@UcanSupurge
Ataayemi zeynepyu
Ben 500 istiğfar ve ilk gün tevhidimi çektim başka kim çekicekti unuttum.
Ben 1100 le başladım öyle devam edicem inş.
Benimde niyetim öyle ramazan sonuna kadarBen Ramazana kadar 1000 babama 1000 kendime niyetlendim her gün.70 bine tamamlıycam ayrı ayrı inşaallah.Ramazan da hedefim bol Kuran okumak, Allah nasip ederse
Bebe yağını kendimize dedim ben :)şimdi yağlar tahtalar vücutlar birbirine karıştı bende. yada ince bi espri yapıldı ben fransız kaldım. tahtalar mı bebe yağı ile anlamadııı benn
ben derinlemesine temizledim yüzümü ve boynumu sonra yüz masaj aletiyle zeytinyağı ve hin. cevizi yağı ile masaj yaptım. maske yapamadım. Ama yapacağım.pawlover
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Pasiflora25
@- Ayla
mavidelisiii
@UcanSupurge
Naaptınız maskeleri?
Normal yağ sürmüştü kadın amaBebe yağını kendimize dedim ben :)
Tahta kaşıklar nasıl yağlanır bilmiyorum ama bi tane masamız var ahşap onun bakım yağı var sürüyoruz kuruyo kepçelerde öyledir muhtemelen
Kepçeye normal yağ olur tabi.Normal yağ sürmüştü kadın ama
Oruç tutanların oruçları kabul olur inşallah
Tahta kaşıkları ilk aldığımızda yağlarız sonrasında ise yaramaz diye biliyorum ben..ve pencere önlerini sildim ama oğlum bugün hiç durmuyor evi bile süpürmedimKesme tahtasını tahta kaşıkları yağlamak
Pencere önleri silmek olsun bide
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
@_Reyyan
@UcanSupurge
@morkagit
@- Ayla
Ben hiç bilmiyordum geçen görünce kadın kullandığı tüm tahtaları yağladı kaşık kepçe kesme tahtasını besliyor dediTahta kaşıkları ilk aldığımızda yağlarız sonrasında ise yaramaz diye biliyorum ben..ve pencere önlerini sildim ama oğlum bugün hiç durmuyor evi bile süpürmedim
Bende hiç bilemedim ve yalan yok yapmadım da belki doğrudur ne zararı olur kiBen hiç bilmiyordum geçen görünce kadın kullandığı tüm tahtaları yağladı kaşık kepçe kesme tahtasını besliyor dedi
Dax saçımı kuafor yaktığında kullandım diplerine uclarına sürüp 2 saate yakın bekletiyordum. Yumuşacacık yapıyor. Arındırmak evet zor ama önce şampuanı sacı ıslatmadan kuruyken uygulayıp sonra su veriyorum ve 3 kez yıkıyorum bu şekilde . Bu arada en önemli arınmama nedeni de saça az geldiğini düşünüp bol miktarda uygulamak , bir ceviz büyüklüğü iyi masajla dipler dahil heryere yetiyor ve durdukca zaten yağ iyice saç derisi sıcaklığı vs eriyorYaptım yaptıımm bugün kahve telvesi sürdüm maske niyetine ama
Maratonum demin bitti
Gündüz
ortalığı topladım
Toz aldım
Mutfağı topladım
Dolapları ocağı sildim
Yemek yaptım tekrar mutfağı topladım
Ben de biraz kitap okudum
Akşam da
Çamaşır yıkadım kurular vardı onları katladım
Ütü yaptım
Halı fırçaladım demin
Hazır fırçalamışken bide yerleri elimle sileyim dedim
Bittim da
Odalarda fırçalı kaldım
Dax çok merak ediyorum memnunsun muuu?
Yaa canım inşaallah bulaşmamıştır Habersiz bırakma sakınEfom beni listeden bi süre çıkar kuzum.2 hafta karantinadayım temaslı olduğum için